Na jakou teplotu seprat bavlnu před šitím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7421
15.10.14 23:29

Předpokládám, že budeš obýbat 1 a 1 cm (0,5 cm se zažehluje blbě jen si popálíš prsty), takže bych tam nalepila proužek cca 2 cm.
A jinak se omlouvám, ale mizím do postele, ráno brzo vstávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.10.14 23:32

@Brontik dekuji moc :palec: :hug: dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.10.14 10:43

@avm3 @Brontik holky, tak abyste videly, ze jste si na me neplacaly jatra, tady je muj prvni velky sici vytvor :-)
Dekuji moc za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
18.10.14 10:59

@AniNevim Krásný :D Pěkná kombinace a provedení vypadá kvalitní :D Šikovná :D Je to inspirativní, nikdy jsem to neviděla, možná taky zkusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.10.14 11:11

@avm3 dekuji za pochvalu :oops: Akorat jsem rovnou upravila strih a nahore je melka kapsa. Ted mi prijde na domaci pouziti moc hluboka i ta druha kapsa, coz by ta horni dle puvodniho strihu by byla take az dolu a podle me by se jen zbytecne provasela :nevim: Takze na tu prostredni kapsu jeste dam patentku uprostred. Ze kdyz se tam nebude davat osuska a vetsi obleceni (mam ho na veci pro koupani malicke, az se narodi), tak se zapne na patentku uprostred, aby nebyla odchlipnuta. Nebo mozna knoflik, aby to odspod netahaly tezke kremy :think:
Tak ted hledam inspiraci pro vytuneni strihu na dalsi (mam jeste jednu detskou latku - tam ty barvy budou asi jeste lip sedet). Koukam na tohle, co myslis?
 http://www.fler.cz/…atky-5590566

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25396
18.10.14 11:15

@AniNevim No udělej si to jak sama uznáš za vhodné. Já si kapsáře na postýlku dělala vyloženě podle sebe, ani jsem se nedívala na návody. Jeden má hlubší kapsy - vycházelo přesně na plínky, druhý spíš mělčí (měla jsem u spací postýlky) a tam jsem měla kapky a tak.
V tom nařasení je guma? To bych se bála natvrdo zašít. Když tak bych ji udělala, aby šla vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.10.14 11:29

@avm3 to bych neumela domyslet, jak to udelat, aby sla vymenit :think: Ale ta guma me moc nelaka. Spis vymyslim, co by tak maly lepe vyuzil.
Na postylku mam usity kapsar od tchynky (v te dobe jsem jeste nemela sebemensi chut zkoumat sici stroj) a tam kapsy presne sedi, jak potrebuji. Ma je i na gumu. Ted v kosi ceka na vyprani, tak ani nemam prozkoumano, jak to ma presne vychytano. Kapsy ma ale usite dle vsech pravidel: jsou jakoby 3D - se zalozkami dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.10.14 20:12

@AniNevim
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: Šikulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.10.14 21:39

@Brontik dekuji, milostiva :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
18.10.14 21:48

Milostivou prosím néééé :cert: :mrgreen:
Tudle mi řekl jeden kdosi do telefonu „Ale paničko, minutku si snad najdete“ a já skákala div ne 2 metry vysoko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
19.10.14 09:18

@Brontik tak to jsi potom „panenka skakava“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
19.10.14 10:59
@AniNevim píše:
@Brontik tak to jsi potom „panenka skakava“ :-)
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat