Na kleť s golfkama

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
5.9.14 21:47

na kleť s golfkama

Prosim o radu, myslite si, ze je mozne jet s golfkama lanovkou nahoru na klet a pak pesky zpatky do krasetina? Je ta cesta s golfkama sjizdna? Predem dekuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
5.9.14 22:03

Na lanovku jako takovou bez problémů nandáš kolo, lyže, takže pokud je golfkáč skladnej, tak vám obsluha pomůže na kabinku je nadat, vo to nic. Ale radši se poptejte, já ještě kočár na kabince na Kleti neviděla.

Pěšo cesta pod lanovkou rozhodně na kočár není, je to dost ostrá cesta přímo a navíc plná kamení. To je pro hodně zdatného chodce s dobrou obuví. Teda dá se jít vedle lesem, ale opět, nic pro kočár.

S kočárem sjem z Krásetína chodili po tvz. „babské“, která se točí okolo kopce, pár roků jsem teda po ní nešla, ale co si vybavuju, kočáry rvali chlapi a byla to prostě chvílema lesní cesta ouvozem, přes kameny… Jde teda o to, jaká kola máš - náš tereňák to zvládl bez ztráty kytičky. Pokud bys chtěla vysloveně rovnej povrch, asfalt, tak tuším z druhý strany od Krumlau, ale tudy jsem teda nikdy nešla… a nějaká silnička vede i z Krásetína, takže by to šlo asi i po ní… bude to jen delší, klikatější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
5.9.14 22:12

@Emilie Víš co je prča? Já tam kousek odtud 21 let bydlela a vůbec to nevím, vždy jsme jezdili jen lanovkou. Zrovna se tu s mužem dohadujeme, on taky nejistě, tam je do Krásetína asfaltka ne? Ostudy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
5.9.14 22:13

Zkuste šátek ;-) nebo manducu, ergo, kibi, tulu, noigu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 22:20
@boball píše:
@Emilie Víš co je prča? Já tam kousek odtud 21 let bydlela a vůbec to nevím, vždy jsme jezdili jen lanovkou. Zrovna se tu s mužem dohadujeme, on taky nejistě, tam je do Krásetína asfaltka ne? Ostudy :oops:

Jak se chodí kleťák, akce, kdo kolikrát za rok vyšel po svejch Kleť, tak členem je i pak inženýr astronom Tichý. Ten se totiž může pochlubit „slavíkama“, kdy nedostižně nejvícekrát na Kleti spal (na hvězdárně), a součastně tím, že nikdy navrch nevyšel po svých (pan inženýr je tak trochu víc než docent, t. j. „nadcent“)… tudíž ona tam nahoru někdudy jezdit musí! :nevim: Jako vím, že dolů se jezdí po koloběžkách, ale to je nadruhou stranu na Krumlov, a že když se jde přímo pod lanovkou, tak asi pětkrát se překračujou serpentýny asfaltky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
5.9.14 22:28

@Emilie Kdyby nebylo tak pozdě, zavolám rodičům, zítra se jich schválně zeptám. No, ale to už zakladatelce nebude nic platné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 22:33
@boball píše:
@Emilie Kdyby nebylo tak pozdě, zavolám rodičům, zítra se jich schválně zeptám. No, ale to už zakladatelce nebude nic platné :)

No to je fakt ostuda, my místní, a NEVÍ!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.9.14 22:35

Chteli bychom vyrazit zitra po obede, takže budu ráda za kazdou zajimavou radu. Jinak holkam, co uz napsali, dekuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.9.14 22:38

Omlouvám se, že nemám nic k tématu, ale vzpomněla jsem si na náš výlet na Kleť, když byly staršímu 3 měsíce. šli jsme tedy z druhé strany, od Vyšného, já ještě neznalá, že kočárek někudy neprojede, tak já s máti, frajerky, po zelený. asi 1km před vrcholem neskutečné šutry, tak kočár na autosedačku a podvozek, já jedno, máti druhý. mi ze sedačky upadlo chrastítko, musela jsme se 2m dolů vrátit, zvrtla jsem si kotník, bolest jak kráva. no po chvíli jsme pokračovali, já kulhajíce, po dalších x minutách jsme narazili na asfaltku, super. tak jsme přišli k rozhledně, dobrý, nahoru, supet. dolů po asfaltce, ovšem cestou jsem si já kopyto zvrtla stejný kotník podruhý,, to už bolest jak 2 krávy. a musela jsem s tím ještě 1km jít, a odřídit na hotel, máti nemá řidičák. a druhý den do PRahy. no výlet za všechny peníze. takže já osobně už na Kleť ani nepáchnu, jednou mi to stačilo, a všem plošně říkám, že na Kleť s kočárem nikdy. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 22:45
@slavuska1 píše:
Omlouvám se, že nemám nic k tématu, ale vzpomněla jsem si na náš výlet na Kleť, když byly staršímu 3 měsíce. šli jsme tedy z druhé strany, od Vyšného, já ještě neznalá, že kočárek někudy neprojede, tak já s máti, frajerky, po zelený. asi 1km před vrcholem neskutečné šutry, tak kočár na autosedačku a podvozek, já jedno, máti druhý. mi ze sedačky upadlo chrastítko, musela jsme se 2m dolů vrátit, zvrtla jsem si kotník, bolest jak kráva. no po chvíli jsme pokračovali, já kulhajíce, po dalších x minutách jsme narazili na asfaltku, super. tak jsme přišli k rozhledně, dobrý, nahoru, supet. dolů po asfaltce, ovšem cestou jsem si já kopyto zvrtla stejný kotník podruhý,, to už bolest jak 2 krávy. a musela jsem s tím ještě 1km jít, a odřídit na hotel, máti nemá řidičák. a druhý den do PRahy. no výlet za všechny peníze. takže já osobně už na Kleť ani nepáchnu, jednou mi to stačilo, a všem plošně říkám, že na Kleť s kočárem nikdy. :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
5.9.14 22:46
@Emilie píše:
No to je fakt ostuda, my místní, a NEVÍ!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kamos tomuhle rika syndrom „domorodci vedi ho*no“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 22:52
@krokodylka píše:
Kamos tomuhle rika syndrom „domorodci vedi ho*no“ :mrgreen:

No ale vím, že na Kleti nejsou krokodýli. Jsou v Protivíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
5.9.14 23:04

Vezmou golfky v pohode, me ted vzali s dvěma detma na kline, kdyz se pry budou držet jako klíšťata:D
Pověsti je na ten jak pro kola a lyže;) jinak pěšky z krasetina přímo pod lanovkou je to na šátek a půlce budes mit safra za sebou. Da se to jit po vrstevnici, ale uz nevim kudy. Z vysnyho je to taky lesem, takže to taky nic a leda jako na hubert(penzion) a po asfaltu, ale to je podstatne dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 23:09
@babetka333 píše:
Vezmou golfky v pohode, me ted vzali s dvěma detma na kline, kdyz se pry budou držet jako klíšťata:D
Pověsti je na ten jak pro kola a lyže;) jinak pěšky z krasetina přímo pod lanovkou je to na šátek a půlce budes mit safra za sebou. Da se to jit po vrstevnici, ale uz nevim kudy. Z vysnyho je to taky lesem, takže to taky nic a leda jako na hubert(penzion) a po asfaltu, ale to je podstatne dal.

Klobouk dolů, já hnala kluky po svejch, já bych na klíně nedala ani toho prvńáka, já mám děsněj strach :roll: 8o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.9.14 23:13

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.