Na všechno sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
29.6.24 18:28
@smile_xxx píše: Více

Naprosto Ti rozumím, taky jsem zažila veletoče, ale ono opravdu udělat si pořádek v duši, na chvíli být jen sama se sebou… není špatné. Však nic nemusí trvat věčně.
Jde o to, aby přišla na to, že životní radost nemá očekávat od jiných lidí, ale udělat si ji sama. A pak všecko přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.24 19:01

Moc to nechápu. Barák ti padá na hlavu proč, když to není tvoje? Ty jsi tam v podnájmu nebo to je rodičů?
Jak stáří jsou ti psi?

• Citovat
  • Upravit
3627
1.7.24 10:43

Zkus terapii online. Tam není tak dlouhá čekačka. Ty se teď potřebuješ především někomu pořádně vypovídat. Partner asi nebyl úplně skvělý, když se teď chová, tak jak se chová. To si opakuj. Zaměřila bych se na sebe a dělala si drobné radosti - oblíbený film, jídlo, procházka s pejsky. To zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.24 10:50

Proč bys měla dávat psy pryč? Dnes má zvířata spousta lidí, sama mám 2 psy 8 let a stěhovala jsem se s nimi do nájmu už 3×, nikdy to nebyl problém. Vždy se mi podařilo najít solidní bydlení za rozumnou cenu. Nyní jsem si našla partnera, který má také dva psy, takže další bydlení jsme hledali už společně se čtyřmi psy :pankac: a taky v pohodě, sehnali jsme velký byt v nově zrekonstruované bytovce na okraji menšího městečka. V domě je ještě jedna další rodina, která má také čtyři psy. Takže hlavně klid a nohy v teple :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna