Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A má z dědy respekt? Kolikrát se děti chovají úplně jinak, když jsou bez rodičů. Já říkám, že se zlatíčka „předvádějí“ ![]()
Můj otec ze Zlína
si takhle jezdil pro holku k nám vlakem do Hodonína snad od 2r. u nás si ji vyzvedl a jel s ní domů na víkend a pak ji zas dovezl a pak se k ní přidala i mladší.
Neboj dítě to zvladne, děda taky a že má 60? To není žádný velký věk, kdy by děda nezvládl vnouče.
Tcháni maji 61 a 62r.mv létě si berou dcery 6,5r. a 3,5r. k moři na týden, letadlem, bojím se o děcka strašně, ale když je nepustím kvůli svému strachu víc jim uškodím, že přijdou o další nový zážitek jen s prarodiči.
Snaž se dědovi důvěřovat
.
@Mrs. S píše:
Maminky potřebuju poradit. Můj taťka si chce vzít malého(3roky) na noc a pak do Zlína autobusem (50km). Nikdy s malým nebyl sám, vždy jsem vyla s nimi. Tatkovi je 60 a je trochu je roztržitý a netrpělivý. Pustili by jste ho s ním? Po případně jak by jste mu to vysvětlili, aby se neurazil? Když mu to řeknu na rovinu tak se 100% urazí.
Krásnej překlep ![]()
Asi takhle. děda, jakomůj táta, když si pak chtěl vzít náhle oba ještě tehdy malé kluky, zničeho nic, nikdy ani nevozil kočár, tak jsem na větvi byla, právěže vím. Na druhé straně byl s náma dětma furt někde, jen člověk/matka musel přivřít oči, fakt Sparta hadr. ne fotbal. Spartánské chování a přístup. Takže ihned velkej výlet jsem stopla a trvala právě na „seznamování“. Prostě si je vzal třeba na procházku na hřiště, atd. A dneska jsem ráda, když jim do dveří strčím čumák, tati, akutní, potřebuju pohlídat…
@Emilie díky jsem si ani nevšimla ![]()
Já by jsem taky byla radši pro seznámení, na noc by jsem mu ho nechala, na velký výlet ne, jen vím jaký taťka je, je mi schopný zavolat druhý den ze Zlína
, navíc má na prd mobil a má ho furt vypnutý, takže se mu ani nedovolám a to mě děsí ze všeho nejvíc, no hlavně mu by to bylo jedno