Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tu někdo má dítě v Crossdance v Kolíně? Uvažuji o něčem takovém a na netu jsem nenašla dost informací. Zajímalo by mě hlavně od kolika let tam děti berou, kdy je třeba se přihlásit. Prostě tak nějak všeobecné info co a kdy musím udělat pro to, aby holky mohly chodit. Snad se tu někdo najde ![]()
Tak mojí kamarádky dcera tam už pár let tancuje a je mooooc spokojená a líbí se jí tam, a slyšela jsem od ní, že vedoucí jsou opravdu super! Cestuje se s holkama po závodech po ČR a v létě měli soustředění ve Španělsku ![]()
@monisuch píše:
Tak mojí kamarádky dcera tam už pár let tancuje a je mooooc spokojená a líbí se jí tam, a slyšela jsem od ní, že vedoucí jsou opravdu super! Cestuje se s holkama po závodech po ČR a v létě měli soustředění ve Španělsku
A nevíš jak to chodí s tím přihlašováním? Já právě vím že jsou hodně dobří, tak si říkám, že tam bude nával
To netuším, já bydlím jinde a mojí malé jsou teprve 2 roky, tak jsem se zatím o to nijak blíž nezajímala - zkus jí napsat maila seznam.cz a klidně se odvolej, že jsem kontakt předala já ona se určitě ráda podělí o zážitky - bydlí na Zálabí ![]()