Nábytek - barva

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
29.10.23 17:46

@Betty MacDonald ne nechlastam a byl to překlep tak se uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
29.10.23 23:47

Dneska jsem byla mrknout, co kde mají a samozřejmě nemají nic, co by se mi hodilo. Asi bychom museli vyhodit to, co už máme, protože sladit to je nemožné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42227
30.10.23 00:49
@Sára 1 píše:
Dneska jsem byla mrknout, co kde mají a samozřejmě nemají nic, co by se mi hodilo. Asi bychom museli vyhodit to, co už máme, protože sladit to je nemožné. :(

Je to někdy o náhodě. Já jsem kdysi našla chybějící kus do sestavy na inzerát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.10.23 01:38
@Sára 1 píše:
Dneska jsem byla mrknout, co kde mají a samozřejmě nemají nic, co by se mi hodilo. Asi bychom museli vyhodit to, co už máme, protože sladit to je nemožné. :(

Lamino ma jednu obrovskou nevyhodu - opravdu velmi vyjimecne se od ruznych vyrobcu trefis presne do odstinu.
Vzdycky tam bude mala ci vetsi odlisnost a bude to jak pest na oko.

Doporucim to ani nezkouset a vybrat neco zamerne odlisneho. Pokud to udelas chytre, vyzni to jako zamer a originalita.
Vzpomen si na ty design casopisy o bydleni, ktere vylozene preferuji kombinace ruznych originalnich materialu, kolikrat to jsou veci z pudy ci bazaru, a vypada to skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
31.10.23 12:24
@Lucie_Sx píše:
Lamino ma jednu obrovskou nevyhodu - opravdu velmi vyjimecne se od ruznych vyrobcu trefis presne do odstinu.
Vzdycky tam bude mala ci vetsi odlisnost a bude to jak pest na oko.Doporucim to ani nezkouset a vybrat neco zamerne odlisneho. Pokud to udelas chytre, vyzni to jako zamer a originalita.
Vzpomen si na ty design casopisy o bydleni, ktere vylozene preferuji kombinace ruznych originalnich materialu, kolikrat to jsou veci z pudy ci bazaru, a vypada to skvele.

To je přesně to, co já nemám ráda. Splácané x věcí dohromady. Už jsem si i říkala, že bych vybrala záměrně něco jiného, ale fakt mě nenapadlo, jak by to mělo vypadat - vždy bude vidět, že to je zoufalství a ne záměr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42227
31.10.23 12:29
@Sára 1 píše: **
To je přesně to, co já nemám ráda. Splácané x věcí dohromady. Už jsem si i říkala, že bych vybrala záměrně něco jiného, ale fakt mě nenapadlo, jak by to mělo vypadat - vždy bude vidět, že to je zoufalství a ne záměr.

Ale já si to nemyslím. Měla jsem kdysi v prvním bytě obyčejnou bílou komodu a pak jsem ji šoupla do ložnice v novém bytě, než dodali nové… A pak jsme ji tam nechali, na ní stála černá lampa a bylo to zvláštní a velmi hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14573
31.10.23 12:34
To je přesně to, co já nemám ráda. Splácané x věcí dohromady. Už jsem si i říkala, že bych vybrala záměrně něco jiného, ale fakt mě nenapadlo, jak by to mělo vypadat - vždy bude vidět, že to je zoufalství a ne záměr.

A proc? Stačí nekupovat takovy ten kycovity nabytek s jakoby kovovými prvky, například jako jsem dala foto. K tomu se pak něco hleda dost těžko, když ten samotný kus už vypadá sam o sobě nehezky a podivne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
31.10.23 13:01
@Semtex píše:
A proc? Stačí nekupovat takovy ten kycovity nabytek s jakoby kovovými prvky, například jako jsem dala foto. K tomu se pak něco hleda dost těžko, když ten samotný kus už vypadá sam o sobě nehezky a podivne.

Jaké myslíš kovové prvky? Komoda na fotce se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.23 16:59

Prusvih je, ze takove to bezne lamino je samo o sobe zoufalstvi…

Kazdopadne tohle proste nema reseni, zamerne odlisne kusy se ti nelibi a do presneho tonu ci kusu se netrefis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
31.10.23 17:36
@Lucie_Sx píše:
Prusvih je, ze takove to bezne lamino je samo o sobe zoufalstvi…Kazdopadne tohle proste nema reseni, zamerne odlisne kusy se ti nelibi a do presneho tonu ci kusu se netrefis.

Já vím, ze se netrefím. Vzala jsem si i vzorník a vybírala, co by se tak mohlo hodit a fakt se mi k tomu nic nezdá. Ta postel je něco jako třešeň, červenohnede. Jedine něco jednobarevného? Ale barvu nevím. Máme světle vymalováno,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný