Nové vybavení kuchyně

23.10.23 14:26

Nové vybavení kuchyně

Ahoj, stěhujeme se do nového a moc věci si sebou z kuchyně vzít nemůžeme. Máte nějaký tipy nebo vychytávky co byste doporučili do kuchyně? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14592
23.10.23 14:47

Nejlepší vychytavka je nemít a hlavně nepotřebovat při vaření moc krámů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.10.23 14:53
@Semtex píše:
Nejlepší vychytavka je nemít a hlavně nepotřebovat při vaření moc krámů :lol:

Taky jsem si myslela, ale i do mé miniaturní kuchyně jsem vecpala kávovar, toustovač, topinkovač, mixér a hrozně bych chtěla kuchyňskýho robota, ale na toho už fakt nemám místo :mrgreen: bez výše uvedeného se obejít neumím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
23.10.23 15:16

@Lily Evans tak kavovar a mixer to je zaklad, bez toho se fakt neobejdu :lol: toustovac nám exnul, tak teď momentálně nemáme a pouzivame jen topinkovac. Tousty momentálně zapekam v pizzovaci, který jsem dostala kdysi darem. No celkem se ta věc nakonec i hodi, dělám v tom občas nějaký rychly koláč, prihreju zbytek pizzy no a teď tam dávám zapect ty tousty. Sice nejsou placate, ale zapecene jo :lol:

Je už taky starší, až dodela, tak ho plánuji nahradit horkovzdusnou fritezou ve tvaru male placate trouby, kde se dá pect i pizza/koláče. Fritezu chce hlavně manžel, ten hodně smaží a využil by to, já bych se obešla i bez. Ale zase bych prave rada, aby to zařízení bylo ještě k něčemu, když už ho budeme mít, a ne jen na to smažení. Uvidime, no, zatím mě jiný typ té fritezy moc nezaujal a manželovi je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.23 16:13

Neobejdou se bez moderních vestavěných spotřebičů, kde se dá vařit ledacos a různě. Pak vyžaduji pekárnu na výrobu těsta. Tyčový a metlový mixér. Robot multifunkční. Zvykla jsem si na kontaktní gril. Dneska v něm budu chystat dětem svačiny. Potřebuji tlakový hrnec. A vyžaduji hrnce, které fungují na indukci, ale jdou dát komplet i do trouby. Nemám tohle vše běžně na lince. Je to uklizeno. Vytahuje se na danou práci a zase se to uklidí. Mám sekaček na cibuli/zeleninu. To nevytahuji furt. Na 2-3 cibule nepotřebuji. Jak se má krájet třeba 2 kila cibule. No nejsem sebevrah. Chystám se naložit a usušit maso. Tak občas i tu sušičku vytáhnu. To byl dárek od mých rodičů. Každý potřebuje něco jiného. Občas přijde sousedka a půjč mi… něco. Pak zas jdu já taky si něco půjčím. Jo a palačinkovač miluji.
A mám strašně ráda ta tenká plastová prkna, která prodávají v Ikee. Je to dost veliká plocha. Když dělám palačinky, tak ty velké na to položím. Vím, že děcka na tom něco ukrojí a nepořežou nám pracovní desku. Takže ty vyžaduji. A pak mám na horké věci buď proutěné podložky nebo kovovou. Ráda nakupují v Ikee. Tam vždycky něco najdu, co se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
23.10.23 17:12
@Semtex píše:
@Lily Evans tak kavovar a mixer to je zaklad, bez toho se fakt neobejdu :lol: toustovac nám exnul, tak teď momentálně nemáme a pouzivame jen topinkovac. Tousty momentálně zapekam v pizzovaci, který jsem dostala kdysi darem. No celkem se ta věc nakonec i hodi, dělám v tom občas nějaký rychly koláč, prihreju zbytek pizzy no a teď tam dávám zapect ty tousty. Sice nejsou placate, ale zapecene jo :lol:Je už taky starší, až dodela, tak ho plánuji nahradit horkovzdusnou fritezou ve tvaru male placate trouby, kde se dá pect i pizza/koláče. Fritezu chce hlavně manžel, ten hodně smaží a využil by to, já bych se obešla i bez. Ale zase bych prave rada, aby to zařízení bylo ještě k něčemu, když už ho budeme mít, a ne jen na to smažení. Uvidime, no, zatím mě jiný typ té fritezy moc nezaujal a manželovi je to jedno.

Jo tak fritézu žádnýho typu zas nepotřebuju já :) Měla jsem tlakáč, ale prodala jsem. Ale co používám skoro při každým vaření je litinovej hrnec, miluju, těžký je to jak sviňa ale vaří se v tom skvěle (a jde vrazit i do trouby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinaJanik
25.10.23 10:53

Nože, určitě kvalitni dobrý nože. Úplně nenávidím když dojdu k segre a musím tam řezat chleba s tupým nožem starym 10 let.. :D mám nože Ivo kupovala jsem na profikuchar. Lehký, ostrý, kvalitni.

• Citovat
  • Upravit
74217
25.10.23 17:18

A téměř vše schované. Ve své kuchyni bych nesnesla výstavku něčeho. Takže žádné ty lišty a na tom pověšené šufánky a nevím co. Na to je šuplík, skříňky. Vše uklizené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
25.10.23 17:26
@Kelsey píše:
A téměř vše schované. Ve své kuchyni bych nesnesla výstavku něčeho. Takže žádné ty lišty a na tom pověšené šufánky a nevím co. Na to je šuplík, skříňky. Vše uklizené.

Jo, to určitě. To je úplný zaklad úspěchu :lol: když není místo na nějaké sezonní věci, hodit je do sklepa, ať to v těch skrinkach neprekazi a nezabírá místo často používaným věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný