Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký večer všem ![]()
Chtěla bych malemu brzy udělat dětský pokojíček a líbí se mi série Mammut, mají ho v Ikee. Jen se trošku obávám, aby mu nebyl za pár let malý (ve smyslu, že bude pro prťata, ne že by mu byla třeba postel nebo stolek malý - předpokládám teda, že dítě v 5ti letech by z té postele ještě nevyčuhovalo ![]()
Máte s tím někdo zkušenosti? Do kdy jste nechaly tento nabytek? Případne by mne i zajímal názor mamin starších dětí, v kolika letech zařizovaly pak pokojik pro vetsi dite - kdy z takového mrňecího vyrostlo (nemyslím teď přimo tento, ale takovýto dětský)?
Další děti mohou být holky a pak by neměl kdo nábytek ‚zdědit‘, když teď koupím modrý - bohužel zelený nemají, to bych se nerozmýšlela, zelená by byla univerzálnější ![]()
Kdo nezná, tady je ten nábytek:
http://www.ikea.com/…eries/11779/
Mám první mimčo a nějak si to neumím představit, takže díky moc za rady a tipy ![]()
A co zkombinovat červenou a modrou? A pozor, tento nábytek už končí! Chtěla jsem poličky a měla jsem co dělat, abych je sehnala, protože nejblíž máme ostravu a tam už nebyli, ani pak závěsný pořadač
Stůl a židle Mammut jsme vyřadili v pěti letech dcerky, už se pomalu nevešla nohama pod stůl, jinak sloužil dobře. S postelí zkušenosti nemám. Pokoj máme vybavený Dominem z Domestavu.
Ta cervena je spis cerveno ruzova a to mi prijde pro kluka blby…ale asi to bude i tim, ze ruzovou nemam rada ![]()
Ale ze ta serie konci, tim si me dostala, to snad ne??? Nemohli mit treba jen vypadek na sklade? Myslela jsem, ze tyhle serie maji stale ![]()
Nemyslím, že by tato série končila. Ostravská IKEA je nejméně vybavená a některé věci na skladě nemají vůbec. Na Moravě je mnohem lepší Brněnská IKEA, tak jsem vždy sehnala vše bez problémů. Tento nábytek jsme kupovali cca před měsícem a v Brně jsme sehnali vše. Jinak s výměnou tohoto pokojíčku počítám nejpozději s nástupem do školy ![]()
Já bych třeba postel nepořizovala vůbec. Stolek, židle, skřínku třeba na hračky a to vyměnit s nástupem do školy za psací stůl a velkou židli. Postel mi přijde, jako zbytečná investice radši rovnou takovou, která vydrží dítěti i později. Naše malá půjde z postýlky rovnou na válendu.
Ahoj, máme tento nábytek pro malou (2roky) a jsem s ním nadmíru spokojená v postýlce se jí krásně spinká, skřín je dost prostorná, komoda taky stolek a židle pro tento věk odpovídající. Za mě super a moc hezky to vypadá ![]()
Pro predskolaka ideální nábytek, pro skolaka už poněkud infantilní, takže ja bych pak vyměnila za jiny s nástupem do skoly.
Muzu se zeptat, mate postel nebo postylku Mammut? My koupili postel, ale nemuzu sehnat zabranu.