Přebalovací taška, využily jste ji?

678
28.6.12 21:09

Přebalovací taška, využily jste ji?

Maminky, zajímá mě, jestli jste kdy použily přebalovací tašku? Většinou když někam jdu s dcerou, tak tahám svoji tašku a ještě druhou (většinou teda igelitku), kde mám věci pro ni. Samozřejmě jsem se nalákala z jednoho reklamního letáku, strašně se mi líbí tahle http://www.babydirekt.eu/…x-oystergrey Cena je tam šílená, ale já jsem se do ní úplně zamilovala :oops: Jen nevím, jestli to není zbytečná investice. Poradíte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11620
28.6.12 21:12

Nosím vše potřebné v tašce, která je příslušenstvím kočárku, bez ní bych se těžko obešla. Mám v ní i svoje doklady a peněženku, kabelku už netahám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.6.12 21:14

@renule2 ja mela svoji velkou kabelku, kde se veslo vsechno…termin prebalovaci taska moc nechapu. :nevim:

ja potrebuju jen dostatek mista, nic extra - jako prihradky a dalsi blbosti neni treba a musi mit teda ocko na zaveseni ke kocarku.

ale taky jsem se do jedne zamilovala a byla taky docela mastna, jeste drazsi, nez ta tvoje. Nakonec jsem ji nekoupila. Ale ja bych ji pak normalne pouzivala i jako kabelku, tak jestli mas s ni i takove umysly, tak si klidne udelej radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.6.12 21:14

Já mám přebalovací tašku na kočárku a zároveň můžu dát popruh a brát jí s sebou. používám už jen tu. nenosím kabelku a tahám jen přebalovačku. je to podle mě mnohem praktičtější a tahle je krásná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.6.12 21:15

Kabelku jsem mela teda pridelanou na kocaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.6.12 21:16

Pouzivala jsem dost tasku od kocarku… normal. Ted mame takovy vetsi pruhledny batuzek.
Ale jako nejakou extra prebalovaci bych nepotrebovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.6.12 21:17

Přebalovací tašku tahám všude s dítětem. Dávám do ní i svoje věci- kabelka a dětská taška v jednom. Případně beru další tašku na převlečení, deku a jiné věci. Bez přebalovací tašky ani ránu :lol: i když i velká kabelka pěkně posloužila. Ale líbí se mi v přebalovací tašce ta členitost (konkrétně z dm)

Taška vypadá pěkně, ale neznám ji. Víš, jak vypadá zevnitř?

Jo když koukám na příspěvek nade mnou, tak doplňuju, že já mám za přebalovací tašku tašku, kterou můžu přidělat ke kočáru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.6.12 21:23

Máme kočarek Roan a tam je ta taška dost malá. Proto jsem chtěla nějakou větší. Ale tuhle jsem neviděla zevnitř, je fakt, že by to asi chtělo. Jenže nemám tušení, kde bych ji mohla prozkoumat. A určitě bych ji pak nosila i místo svojí „kabelky“. Jsem sportovní typ, takže většinou nosím takové ty kabely přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
28.6.12 21:24

Dostala jsem nějakej zázrak snad za dva litry, jako slouží (po nutné úpravě s jehlou, nití a magnetama :jazyk: ), ale dle mého by teda posloužilo stejně cokoliv, co se dá připnout na madlo kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.6.12 21:26

nebo i tahle je krásná :oops: http://www.babydirekt.eu/…reckles-tote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
28.6.12 21:28
@ugluk píše:
Dostala jsem nějakej zázrak snad za dva litry, jako slouží (po nutné úpravě s jehlou, nití a magnetama :jazyk: ), ale dle mého by teda posloužilo stejně cokoliv, co se dá připnout na madlo kočárku :)

přesně, mám plno sportovních kabelek, tašek na rameno atd a ty prostě používám dle potřeby ke kočáru, stejně neexistuje taška kam narvat všechno pro 3 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.6.12 21:28

Nejde mi ani o to, jestli by šla připevnit na kočárek, dcera v něm stejně nerada jezdí. Spíš jako přes rameno bych ji nosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
28.6.12 21:30

@jizvíková já mám jedno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.6.12 21:32

Taky počítám s tím, že budu používat tašku, která patří ke kočárku :)

• Citovat
  • Upravit
678
28.6.12 21:34

@MartickaNela jenže u některých typů jsou ty tašky fakt malé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat