Nádobí do baru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nádobí do baru
Chtěla bych do našeho baru koupit nové vybavení (skleničky atd.), není tu někdo, kdo v poslední době řešil podobný problém? Nechci nic, co mají v každé druhé hospodě (Ikea), spíš něco originálního, zároveň ale za rozumnou cenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vybírám na gastropfaff. Tedy do svého baru (gastro provoz).
Doma mám něco z Moseru něco ze sklarny z Zwieslu (Bavorsko, kousek od nás). Něco no- name z Actionu. Naposledy dvě originální sklenky na vodu od Ronyho Plesla ze sklarny Rückel.
- Citovat
- Upravit
Ja brala do gastro provozu letos v Sahmu. Ale je to o stesti. Nevo je tam sileny retro, ale pomer cena/vykon (sklenky vydrzely docela dost) byl fajn, me proste fyzicky boli sklenice za 200, kdyz vim, ze za 3 mesice se musi kupovat zas
V lete jsem tam sehnala nadherny sklenky a ted v listopadu uz nebyly…jinak da se na neco natrefit i v Makru, ale to je drazsi.
Do klidnejsiho provozu jsem pak brala na sklenenyshop.cz. Anebo jeste barstore.cz ma hezky sklo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme kromě nějakých klasik z Ikea i pár kousků od dánské značky Lyngby glas. Skleničky vypadají fakt skvěle a nikde jinde jsem je zatím neviděla. Poměrně solidní výběr (včetně džbánů atd…) mají na bakly. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Denisa.mala75 A s kvalitou je to prosím jak? Dobrá? vydrží alespoň pár let?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahoda610 Kvalita je fajnová, zdá se, že by přežily i pád z nějaké menší výšky (nezkoušela jsem) ![]()
- Citovat
- Upravit