Nádobíčko pro kluka jaké?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
30.6.10 12:59

Nádobíčko pro kluka jaké?

Dobré odpoledne maminy, přemýšlím, že koupím synovi (4 roky) k narozeninám nějakou sadu nádobí (ve školce ho to baví, tak mě to docela láká). Narazily jste na nějaké pěkné? Může být plastové, aby tam byly např. hrnec, pánvička, talířky, sběračka, měchačka, může být vařič. Líbí se mi např toto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ale průměr hrnce je prý 6 cm a to mi přijde miniaturní ne? Moc děkuji za všechny rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
30.6.10 13:03

A to co se prodává v Ikea se ti nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.6.10 13:05

Já to mám do ikei 90 km a do Prahy nejezdíme ani na Vánoce, takže tam se nedostanu (a sama neřídím). Spíš jsem myslela něco přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.6.10 13:12

Ty jo, ne že bych chtěla vychovávat své kluky „mužsky“, ale je fakt, Jardu vysloveně holčičí věci nebaví (výjimkou je skutečná práce - když vařím, stojí u plotny, míchá, hází špagety do vody , podává mi brambory, když je loupu … ) … tak ti asi neporadím :-) Já spíš otevřela tuhle diskuzi, protože mně v pr vní chvíli („nádobíčko pro kluka“) napadl dřevěný ponk, co mají v Pompu ..... ale ne že jsem proti, to v žádném případě, když ho to baví, nemusí si nutně hrát jen s autíčkama jen proto že je kluk! :potlesk: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
30.6.10 13:19

Na MMB můžeš nakoupit i věci z IKEA - třeba od této paní http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

mě se to jejich nádobí líbí, je to kopie klasického nádobí, mají toho spoustu

taky jsem o něm pro Pavlíka uvažovala, ale nakonec stejně vyhrály moje hrnce a vařečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.6.10 13:22

Autíčka, nářadí, pistolky atd máme samozřejmě taky :lol: , ale chci kluky trochu vést k domácím pracem. Když kouknu na bráchu a na manžela, že si umí maximálně usmažit vajíčka a to je konec jejich kuchařského umění, děsím se, aby to tak nedopadlo i u mlaďasů :roll: , tak zatím vaření v dětském nádobí a pak přímý přechod k opravdovému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.6.10 13:31

Hele, pidi náhražky klukovi nekupuj. Navíc 4-letýmu. To chce něco, co bude aspoň trochu odpovídat realitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
30.6.10 13:32
kmacek píše:
Autíčka, nářadí, pistolky atd máme samozřejmě taky :lol: , ale chci kluky trochu vést k domácím pracem. Když kouknu na bráchu a na manžela, že si umí maximálně usmažit vajíčka a to je konec jejich kuchařského umění, děsím se, aby to tak nedopadlo i u mlaďasů :roll: , tak zatím vaření v dětském nádobí a pak přímý přechod k opravdovému :palec:

My máme velkou kuchyni,sadu nádobí +pochutiny do kuchyně z MMB-uřž nemůžu najít odkaz a pak tohle nádobíhttp://www.mimibazar.cz/nove_fotografie.php?strana=2&nove=1&vyrobce=WADER.A dalších milion dokoupených ingrediencí.Adámek je náruživý kuchř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
30.6.10 13:35

To IKEA nádobí je fajn, lepší investice než nějaký pidiplast, je dost velké i odolné a hlavně „jako živé“; ten kastrol si občas půjčuju i na moje vaření, naběračku taky používáne - tím víc je baví si s tím hrát.
Vaří u nás oba - viz metry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.6.10 13:42
kmacek píše:
Autíčka, nářadí, pistolky atd máme samozřejmě taky :lol: , ale chci kluky trochu vést k domácím pracem. Když kouknu na bráchu a na manžela, že si umí maximálně usmažit vajíčka a to je konec jejich kuchařského umění, děsím se, aby to tak nedopadlo i u mlaďasů :roll: , tak zatím vaření v dětském nádobí a pak přímý přechod k opravdovému :palec:

Ty jo, a nebavila by ho tedy skutečná pomoc, sktečná práce? Jako nemusí si nutně uříznout prst, když bude krájet petržel, ale opravdu vytáhnout „opravdové“ kastroly, vařečky, dát mu tam těstoviny, učit ho vážit mouku, přelejvat vodu z hrnku do skleničky ..... no jo no, bordel okolo bude ..... když si vybavím, jak ještě před rokem Jarda ze mně dělal Popelku a nutil mně třídit obden fazole, těstoviny a cukr na podlaze ..... :cert: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
30.6.10 14:04
kmacek píše:
Já to mám do ikei 90 km a do Prahy nejezdíme ani na Vánoce, takže tam se nedostanu (a sama neřídím). Spíš jsem myslela něco přes internet

myslím,že ikea dává část věcí i na net..i to nádobíčko,je super :palec: akorát teď nevím jestli na aukro? myslím,že jo

• Citovat
  • Upravit
Resutz
30.6.10 14:31

Ahoj, máme tento „vzor“, byl zkušební - jestli se za tu cenu chytnou a budou ho bavit. Je to strašně vachrlatý, chytky na hrncích jsou nýtky a po chvíli používání upadly. Hrnce se rozlepily na dvě části, ale jako zkušební slouží v rúzných podobách doteď (cca 2 roky). Pak jsme k tomu přidali ty IKEA hrnce, to je jiná liga, ale i finančně. Ještě doporučím tyto, má kamarádka a spokojenost, jen dříve je měli v takové síťce, tak teď nevím:http://www.lena-hracky.cz/?…. V současnosti (3r4m) vaří plastelínu na vdolky, rýři apod. Velké skutečné hrnce má dva, ty nejsou na vaření, ale na schovávaní různých věcí. Ještě jsme koupili totok: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (slevněné v Tescu na 109,Kč :-) ) a troubu udělali z krabice od Sunaru, společně polepili, namalovali plotýnky, děda dodal knoflíky a chytku k troubě..
 Resut

• Citovat
  • Upravit
4232
30.6.10 14:57

Jo Ikea je fakt jiná liga, máme a je to naprosto super.
Teď o víkendu si naše slečně vymyslela, že potřebuje mikrovlnku, aby mohla svojí koččce ohřívat snídani. :lol: Tak jsme vyráběli z lepenky, ještě nemá čudlíky.
Minulej rok jsme jí vyráběli rovnou celou kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.6.10 15:12

Ahojki.nějaké nádobí je v globusu anebo pak hodně velký výběr je v pompu.náš malej má dva roky a kuchyňka a vaření vede na první čáře,hned za tím je nářadí.taky se mu určo bude hodit plastové ovoce a jiné potraviny.koukni v hračkách.jo a nic na tom není.můj chlap i vaří a jak jsem ráda,když se mi nechce nebo nestíhám,nebo jen pro nějakou změnu,takže pokud ho to baví,proč ne?malá zas krade bráchovi autíčka a nářadí a neříkám jí že je to klučičí,prostě jsou to hračky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.6.10 15:33
Emilie píše:
kmacek píše:
Ty jo, a nebavila by ho tedy skutečná pomoc, sktečná práce? Jako nemusí si nutně uříznout prst, když bude krájet petržel, ale opravdu vytáhnout „opravdové“ kastroly, vařečky, dát mu tam těstoviny, učit ho vážit mouku, přelejvat vodu z hrnku do skleničky ..... no jo no, bordel okolo bude ..... když si vybavím, jak ještě před rokem Jarda ze mně dělal Popelku a nutil mně třídit obden fazole, těstoviny a cukr na podlaze ..... :cert: :kytka:

To jo, to on mi Tomík pomáhá v kuchyni, ale kdyby měl své nádobíčko, mohl by vařit, kdy by se mu chtělo :-) , teda je fakt, že by si mohl půjčit klidně i mé nádobí :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí