Nadpřirozené jevy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.8.16 09:30

Nadpřirozené jevy

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, co si o tom myslíte. Začalo to minulý rok, když jsme 21:37 vyfotily fotku „ducha“. Byly jsme na soustředění na dost starém hotelu (Galík). Od té doby se nám tam děly dost divné věci. Např. kamarádka byla v nemocnici a hodiny byly zastavené na čase 21:37. Tento rok jsme tady znova. A zase to začalo. Kamarádka byla v hospodě. Podívala se na hodiny a zase byly zastavené 21:37. Chtěla to vyfotit, ale neměla k dispozici mobil. Asi o půl 11 večer jsme ležely v posteli a kamarádka řekla, že nám potřebuje ráno něco říct. Nechtěla nám to říkat večer, ale my jsme ji přinutily. Asi 2 minuty na to se nám samy od sebe otevřely dveře. Hrozně jsme se lekly a vyletěly jsme na chodbu. V zadu na chodbě stál asi 48 letý chlap. Ptaly jsme se ho, jestli ty dveře otevřel on a on se na nás díval jako na blázny a říkal, že nás slyšel jen křičet. Prosím, nemohl by mi někdo poradit, co máme dělat? Jak si to máme vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
1.8.16 09:37

Vůůůůbec z toho tvého příspěvku nedokážu pochopit, co se vlastně stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
1.8.16 09:37

Buď je to náhoda a nebo Vás chce zabít nějaký strašlivý démon.
Ne, dělám si samozřejmě srandu :D Já na duchy a tyhle věci kolem věřím, i když mě samotné se nikdy zatím nic nestalo. Nevím jak by jste si to měly vysvětlit, podle mě to ještě není nic co by 100% potvrzovalo přítomnost něčeho paranormálního. Zkuste si první věci vysvětlit racionálně a potom můžete přemýšlet nad případným napadením ducha nebo něčeho nedejbože horšího. Ale není to sranda, takže bych doufala, že je to vše jen náhoda ;)

• Citovat
  • Upravit
1883
1.8.16 09:42

Drogy jsou špatné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.8.16 09:43

Průvan a náhody 8) když chceš vždy neco rádoby nadprirozeneho najdeš. Jinak mne fascinuje odhad veku toho pana :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.8.16 09:45

Nějak jsem příspěvek úplně nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.8.16 09:52

Nejezdete na Galik a mate po problemu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
1.8.16 10:00

Nekoukejte se s holkama tolik na horory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
1.8.16 10:05
@denivalova píše:
Asi o půl 11 večer jsme ležely v posteli a kamarádka řekla, že nám potřebuje ráno něco říct. Nechtěla nám to říkat večer, ale my jsme ji přinutily. Asi 2 minuty na to se nám samy od sebe otevřely dveře.

A ten obsah sdělení s tím nějak souvisí nebo Vás duch jenom upozorňoval na večerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.8.16 10:10

Mozna je to „rafinovana“ reklama, hele. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10236
1.8.16 10:18

@denivalova Tak první co jste měli udělat - vyměnit prostěradla.
A jinak bych doporučil zbavit se té kámošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.8.16 12:24

O podobných případech existuje bohatá literatura. Bylo sebráno a zdokumentováno mnoho podobných případů z celého světa. Najdeš je v historických záznamech (něco podobného popsal např. už římský spisovatel Plinius, podobný zážitek popsal i Karel IV., který zažil řádění poltergeista), ve staré okultní literatuře (hodně takových případů shromáždil Flammarion), v knihách o poltergeistech, o strašidelných domech apod. Z ezoterického pohledu jde patrně o to, že někdo senzibilní vycítil události, zřejmě dosti pohnuté nebo i tragické, k nimž ve zmíněném hotelu kdysi došlo. Zeptal bych se místních, jestli o něčem takovém nevědí. Onen časový údaj může odkazovat na dobu, kdy k předpokládané události došlo. Mohlo jít o náhlé úmrtí. V takovém případě se často zastavují v okamžiku smrti jedince hodiny, nejčastěji v rodinách jeho příbuzných, přátel apod. (jev zvaný „nekrangelie“), o čemž také existuje mnoho záznamů a svědectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat