Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A nechceš počkat až na ten 13tt na screening? Jednak ty přístroje jsou přesnější, foto ostřejší. A taky je to jakási prvotní jistota, že byly vyloučeny ty nejčastější genetické syndromy. I když jistotu, že dítě bude zdravé, nemáš ani po porodu.
Nemyslím si, že je nutné to před Vánoci oznamovat rodině, když je to pořád ve fázi buď a nebo.
Nechci te nijak strasit. Ale byla jsem na tom stejne. Oznamili jsme to na Vanoce a o tyden pozdeji jsem zjistila, ze musim jit na preruseni, prestalo tlouct srdicko. Radsi bych pockala na ten prvni screening a tehotenstvi oznamila az pak ![]()
Dá. Moje doktorka to nabízela za nějaky 400kc ale souhlasím s ostatními. lepší počkat po sceraningu.
Určitě bych taky počkala. Já měla pozitivní test před koncem loňského roku a rodině jsme to oznámili na začátku března ![]()
Určitě bych slavnostně neoznamovala těhotenství jen proto, ze jsou vanoce, před ukončením prvního trimestru a zvlast když se koncem dela prvni vetsi screening…
A nechci nikomu kazit iluze, ale vetsina laiků, zvlast starsi ročníky vidi na utz fotce jen černobílý flek - kdyz uz bych chtela ukazat, tak 3D utz, kde je dite opravdu viditelné ![]()
Jdu si k vám pro radu dnes jsem byla na ultrazvuku v 9tt a další mám až 3.1. ve 13tt. Chtěli by jsme oznámit těhotenství rodině na vánoce ale na ultrazvuku z 9tt je prostě jenok flek co se miminku absolutně nepodobá a chtěli by jsme aktuálnější před Vánoci. Nevíte jestli se dá připlatit za ultrazvuk? Byla jsem zasypána tolika informacemi že jsem se zapomněla zeptat