Mužu to dostat ms

3
6.12.22 20:30

mužu to dostat ms

Zdravím vás lidíčky mela bys prosbičku jsem z toho zmatena uplne nevim co mam delat
jde tady o to že ja ja jsem to nedostala mesic a 12 dni zkkoousela jsem udelat testy asi sobota a pondeli zatim to nevyslo a ja jsem se prave všimla něco zajimaveho že sem mi hnede okolo na prsa a když nosím leginy tak mi tlaci hodne na břicho každou chvili spim tak prave se tady po prve nevim jak to chodi stim nemam deti jsem svobodná byla bych radá kdybich by aspon mi nekdo řekl jestli jsem tehotna kdyz pisu takove otazky nikdy sem to memela a jde mi o to že uz nemuzu dostat ms a patek sobota a pondeli zkusim delsi test jestli mi vijde vubec dekuji jbudu rada za info :srdce: ;) :,( :D

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35414
6.12.22 20:49

Negativní test po takové době je celkem jasný. Pro jistotu doporučuji odběr krve na hcg. Ten bude průkazný na jisto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.12.22 21:09

Prave nevim co to je tohkleto odber krve zatim prave pockam do patku a zkusim dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
6.12.22 22:04

@roh137 a měla si vůbec sex? :think:
No jestli ti tlačí legíny můžeš mít klidně špatnou velikost :mrgreen:
A trochu procvičit psaní by nebylo od věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35666
6.12.22 22:34
@roh137 píše:
Zdravím vás lidíčky mela bys prosbičku jsem z toho zmatena uplne nevim co mam delat
jde tady o to že ja ja jsem to nedostala mesic a 12 dni zkkoousela jsem udelat testy asi sobota a pondeli zatim to nevyslo a ja jsem se prave všimla něco zajimaveho že sem mi hnede okolo na prsa a když nosím leginy tak mi tlaci hodne na břicho každou chvili spim tak prave se tady po prve nevim jak to chodi stim nemam deti jsem svobodná byla bych radá kdybich by aspon mi nekdo řekl jestli jsem tehotna kdyz pisu takove otazky nikdy sem to memela a jde mi o to že uz nemuzu dostat ms a patek sobota a pondeli zkusim delsi test jestli mi vijde vubec dekuji jbudu rada za info :srdce: ;) :,( :D

Ne, ty nebýt těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
7.12.22 06:03
@JancaS84 píše:
Ne, ty nebýt těhotná.

Konečně někdo, kdo mluví řečí jejího kmene👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit