Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás lidíčky mela bys prosbičku jsem z toho zmatena uplne nevim co mam delat
jde tady o to že ja ja jsem to nedostala mesic a 12 dni zkkoousela jsem udelat testy asi sobota a pondeli zatim to nevyslo a ja jsem se prave všimla něco zajimaveho že sem mi hnede okolo na prsa a když nosím leginy tak mi tlaci hodne na břicho každou chvili spim tak prave se tady po prve nevim jak to chodi stim nemam deti jsem svobodná byla bych radá kdybich by aspon mi nekdo řekl jestli jsem tehotna kdyz pisu takove otazky nikdy sem to memela a jde mi o to že uz nemuzu dostat ms a patek sobota a pondeli zkusim delsi test jestli mi vijde vubec dekuji jbudu rada za info
![]()
Negativní test po takové době je celkem jasný. Pro jistotu doporučuji odběr krve na hcg. Ten bude průkazný na jisto.
Prave nevim co to je tohkleto odber krve zatim prave pockam do patku a zkusim dekuji
@roh137 a měla si vůbec sex? ![]()
No jestli ti tlačí legíny můžeš mít klidně špatnou velikost ![]()
A trochu procvičit psaní by nebylo od věci ![]()
@roh137 píše:
Zdravím vás lidíčky mela bys prosbičku jsem z toho zmatena uplne nevim co mam delat
jde tady o to že ja ja jsem to nedostala mesic a 12 dni zkkoousela jsem udelat testy asi sobota a pondeli zatim to nevyslo a ja jsem se prave všimla něco zajimaveho že sem mi hnede okolo na prsa a když nosím leginy tak mi tlaci hodne na břicho každou chvili spim tak prave se tady po prve nevim jak to chodi stim nemam deti jsem svobodná byla bych radá kdybich by aspon mi nekdo řekl jestli jsem tehotna kdyz pisu takove otazky nikdy sem to memela a jde mi o to že uz nemuzu dostat ms a patek sobota a pondeli zkusim delsi test jestli mi vijde vubec dekuji jbudu rada za info![]()
![]()
![]()
Ne, ty nebýt těhotná.
@JancaS84 píše:
Ne, ty nebýt těhotná.
Konečně někdo, kdo mluví řečí jejího kmene👍
Těhotná nebudete. Ale trochu mě děsí, že jednou asi něčí matka budete ![]()