Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
MĚLA BY JSI SI ZAJECT KE GYNEKOLOGII MUŽOU TO BYT PROBLEMY S VAJEČNIKAMA.
Taky jsem zrovna včera četla o tom, že to může být příznak problémů v vaječníky. Jinak to může být samozřejmě cokoliv se žaludkem, takže bych asi zašla na gynekologii a gastro.
JA TOTIŽ NECHCI STRAŠIT ALE MĚLA JSEM JEDNOU STRACH JESTLI NEMAM RAKOVINU VAJEČNIKŮ A TAM PÍŠI TYHLE PŘÍZNAKY, ALE SAMOZŘEJMĚ TĚ NESTRAŠIM ALE URČITĚ DOJED NA GYNDU POVĚZ JIM TO A UVIDÍŠ. sAMOZŘEJMĚ TO MUŽE BYT UPLNĚ NĚCO JINEHO ALE ŘÍKAJÍ NEPODCENOVAT NADÝMANÍ A NECHAT SE VYŠETŘIT GYNEKOLOGEM.jA TAM TAKY TED MAM CESTU TAKY MAM FURT BOLENÍ BŘICHA A SPATNY CYKLUS TAK TAM RADŠI ZAJEDU:-)
Ja mela akorat pred mesicem rocni kontolu ohledne cipku, na to by asi neprila ze?
Tak pokud dělali i ultrazvuk, tak si myslím, že by to doktor viděl.
@vokishka ultrazvuk mi poradne vlastne nedelala, jen v rychlosti zmerila sliznici vajecniky nehledala.
Ahoj holky, uz jsem zoufalá, mam snad po každém jídle nafouklé břicho a vypadá to hrozne. Cvičím, jsem stihla, najim se a břicho mam jak těhotná. Driv jsem problémy neměla, nevim proč to začlo. Byla jsem na alergologii potravin, nic mi nezjistili. Na gastroskopii i kolonoskopii a vse je v pořádku, tak uz nevim. Espumisan mi nepomáhá. Mate nejake zkusenosti co na to? Četla jsem, ze pomáhají probiotika.
@BlondeZdenule
Ahoj, uplně Ti rozumim o čem píšeš. Tohle jsem ještě nedávno měla taky, ale ted je mi konečně líp. Já si koupila v lékárně novinku na trhu, jmenuje se to Biopron IB-Symbio+Enzymy. Ty enzymy podporují správnou činnost trávení a omezují i vznik střevních plynů, takže to omezí to nafouknutí břicha. Seženeš to volně v lékárně i na natu a stojí to do 300,–Užívám topo jídle 1 denně 2 tobolky ![]()
Holky prosim mam dotaz trosku jiny snad nevadi. holky mam problemy asi nejspis zazivani nebo so to vlastne je, nejprve co zacalo ze se mi zhorsilo dichani, proste tezky nadech mam astma i alergii tak mne doktorka honila po vysetrenich plicni a srdecni proste v poradku.ale pak se najednou objevilo tohle brkani paleni zahy plynatost bricho mam nafoukly jak baloun a takovy spis tlaceni kdyz to zmacku tak mne to tam boli nemel jste nekdo neco podobnyho? a mivam casto zacpu. terka