Nadýmání v raném těhotenství

1389
30.9.24 16:50

Nadýmání v raném těhotenství

Ahojte,

chci se jen tak ze zvědavosti zeptat. Jaké jste měli příznaky na začátku těhotenství? Zatím jsem si nedělala ani test (mám asi týden po ovulaci), ale už 3. den cítím hrozně nepříjemné nadýmání. Dělo se to někomu taky takhle na začátku? Není mi ani moc dobře od žaludku, mám takový žaludek na vodě. Každopádně na takové věci vůbec netrpím. Je mi jasné, že teď musím jen čekat, spíš mě to tak zajímá. ;)

Mějte se fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
30.9.24 16:55

U mě se první těhu příznaky objevily asi až týden po pozitivním testu :D do té doby nic.
Pak tedy bolesti v podbřišku, citlivá prsa, čich, chuť,…

Ať vše dobře dopadne 🍀

• Citovat
  • Upravit
4383
30.9.24 17:42

Příznaky ani mít nemusíš a můžeš být v tom. Já jsem je začala mít až v 9 týdnu a to jsem dávno měla těhotenství potvrzené. 3 týdenní kocovina a už nikdy víc! Jinak mě bolel spodek, křeče jako kdybych to měla dostat, a samozřejmě únava a neskutečným způsobem mě bolela prsa. Ano ženská to očekává, ale to fakt byla bolest. :mrgreen: Jinak na nadýmání trpím hodně teď, jsem ve 33tt a někdy se už i stydím před mužem. :oops: :mrgreen:

edit: Dočkej času, hlavně aby všechno bylo v pořádku. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
30.9.24 17:51

U prvního jsem těhotenství poznala ještě před testem, protože se mi naprosto změnily chutě. Teď u druhého bych nebýt testu nepoznala nic. Nadýmáním a pocitem těžkosti v žaludku jsem ale trpěla v obou případech v prvním trimestru úplně šíleně, jen se to začalo projevovat až tak kolem 6.–7. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
30.9.24 18:16

Měla jsem příznaky s každým dítětem už před pozitivním testem. Lehké nevolnosti večer (ty se samozřejmě pak stupňovaly, zezačátku jen úplně neznatelné). Taky zhoršení pleti (najednou pupínky), s prvním i větší napěti v prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí