Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer všem, potřebovala bych oči ostatních a slyšet názor někoho dalšího. Já i snoubenec máme pocit, že něco vidíme, ale nechci se zbytečně radovat. O miminko se snažíme a byli bychom rádi, kdyby se zadařilo. ![]()
Možná, něco málo. Určitě netestuješ v den vynechané ms. Testuj až pak, to už by byla mnohem silnější. Takhle se akorát víc stresuješ.
Děkuji všem ❤️ nakonec mi to nedalo, hlava byla silnější a dnes jsem si koupila jinou značku, na které je sice stále slabá, ale již zřetelně viditelná druhá čárka, tak budu obvolávat gynekoložku.
@Sarrah97 držím palečky ať se daří :smiling_face_with3_hearts:
@D888 Moc děkuji, jsme oba velmi nervózní, hlavně tedy já, jelikož máme oba zdravotní problémy, které to všechno komplikovali, takže by to byl zázrak. A zároveň se i bojím toho co mě čeká ![]()
Tak jsem volala své doktorce a sestřička mi vynadala, že jsem si vůbec dovolila dělat testy před ms, že jím mám zavolat až pokud to nedostanu a do té doby nemám nic dělat, údajně můžu mít falešně pozitivní test. (Což mi přijde divné, jelikož jsem si dělala i v neděli a jinou značku). Sama cítím že je se mnou něco jinak a tohle se mnou velmi hnulo..