Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Objednaná jsem, jen jsem se zeptala, zda nemá někdo třeba zkušenost.. protože vidím strašlivé závěry 😌
No ze 4 dnu toho moc nevypozorujes.. kdyby to trvalo dele tak uz by to mohlo byt nejake zavaznejsi.. Nemas treba ted mit ovulaci? Mela jsem to bezne…
Zaražený prdy nejspíš. To by tak odpovídalo. Tuhle tlačí, támhle bolí, břicho jak vzducholoď. Espumisan to řeší celkem spolehlivě
Tak jsem byla na kontrole. Mám zánět pochvy. Beru ATB a klion. Plus probiotika.
Jenže nafouklé břicho je pořád a cítím se pořád jakoby plná.. občas mě bolí břicho jako bych chtěla na stolici, ale nechce se mi.. a plyny že mě také nejdou. Tak nevím. 😄
Na utz nic nenašel. Kontroloval i vaječníky a při pohmatu mě šíleně bolel podbřišek, tak doufám že to souvisí s tím..
Ahoj, měl někdo podobnou zkušenost?
Už cca 4ty den mám nafouklé břicho, nevypadá těhotné, spíš jakobych přibrala. Ale cítím tíhu.
Občas se stává že mě poboliva na levo pak na pravo. Křeče vyloženě nemám, jen poboliva.
Těhotná nejsem. Když jdu třeba na malou, píchne mě na levo. Břicha jsem si všimla, protože jsem hodně hubená a jen to břicho povyrostlo. Možná se moc hlídám..