Nafouklé břicho HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.11.22 21:31

Nafouklé břicho HA

Dobrý den,
Brala jsem přes 3 roky Diane 35, teď již 5. Měsíc beru Diecyclene s nižším obsahem hormonů.
Vše bylo v pořádku jediné že se mi zkrátila menstruace z 5 dnů na 3 a je slabší, už asi 3. Měsíc mám bolesti břicha, žaludku, křeče teď se k tomu přidává trochu podbřišek. Teď jsem trochu spinila i 2 sny před menstruací. Jsem hrozně nafouklá, mám břicho jak balón a o 2 kila více a to jím stále stejné i cvičím… také jsem se trochu začala více potit a občas mám bolesti hlavy a dost často pláču :think:
Trochu jsem se vynervovala že jsem v tom, ale HA beru pravidelně, pouze jednou jsem jí vzala později ale do limitu 12 hodin.
Dnes jsem si udělala test a byl negativní.
Ke gynekolozce jdu až za 14 dní.
Někdo podobné zkušenosti? Myslíte že mi třeba nesedí HA?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
17.11.22 05:33

Zacla jsem prvni ancu brat v 37 letech, prvni dva mesice divny, prujem, motani hlavy, necitila jsem se ve sve kůži. Drmi na to rekla, at to zkusím v jinou hodinu, treba kolem obeda a prasek zajist, za 3 mesice si to sedlo. Mam nizkohormonalni Suzii, menzel jeden den tak na 2 slipovky. Dr rika, ze se mi s nima i zmenšil myom o polovinu a ze me krasne pak antikoncepce prevede pres prechod. Ale me se to prici brat tu chemii, navic jsem pribrala, hodne se zvetsily prsa a nektere veci me dojimaji, co driv ne. Pak si zas rikam, ze kdyz mi to sedi a myom je mensi… Navic to snizuje rakovinu ovarii. Bojim se i vysazeni, zase ty pucky a pry to vysazeni pak zpusobuje, ze se ovaria mohou zbláznit a byt polycysticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 11:21

@Desgreze Člověk neví co je lepší varianta a co ne… já právě ty první měsíce měla super, vůbec jsem nebyl nafouklá… pak začaly bolesti břicha a teď se rozjíždí tak nějak vše… ale jestli je to antikoncepci nebo ne, těžko říct… Ale zvažuji přechod na tělísko

• Citovat
  • Upravit
605
17.11.22 11:54

Presne to mi nabidl dr take, kdyz mu rikam, ze jsem otrok pilulek, furt na to myslet. Znamenalo by to jeste mene chemie a tez je to dobre na myomy. Ale kdyz jsem si tady na emiminu rozklikla nekolik diskuzi o telisku, jak se pul roku krvaci, bolesti bricha a tak, ze ne kazdemu sedne, tak opravdu nevim. Zase mi prijde divne, ze po tak kratke dobe uzivani, kdyz tobylo ok, je tednafoukle bricho, jestli to nebude nejaka potravinova intolerance, drazdivy tracnik bo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 13:05

@Desgreze Nevím, každopádně pilulky člověku také nemusí sednout, a pořád myslet na to že nesmíš zapomenout a takových věcí ti může tu spolehlivost ovlivnit…
Nevím, poradím se s Dr. Ale přijde mi to tělísko jako nejlepší metoda, co jsem tak četla o těch ostatních…
Nevím začala jsem brát od července, a v srpnu mi začali problémy s břichem a teď mám břicho opravdu jak balón a téměř každý den mám bolesti…

• Citovat
  • Upravit
605
17.11.22 19:19

Ano, to urcite. Take si myslim, ze jsem pribrala s tou ancou, navic takova psychicka rozkolisanost nekdy, do toho se hrozne zvetsily prsa, musim nakupovat jen u drahych prodejen kvalitni podprdy. A prave, co je des je, si kazdy den vzpomenout, i po letech je to jakoby automatika, i přesto zapomenu. Kdybych vedela, ze by mi telisko sedlo, jdu do nej, ale bojim se, ze zrovna budu ta, co ten cizi material v sobe nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí