Snížení libida po nasazení HA?

Anonymní
10.11.22 23:14

Snížení libida po nasazení HA?

Potřebuji radu. Již 2. Měsícem užívám HA mistra. (Nyní jsem před začátkem 3. blistru) A všimla jsem si toho, že moje lidido se během těch dvou měsíců zcela vytratilo. Dřív jsem s chutí na to neměla žádné problémy. Ale teď prostě nepřichází nic ať se já nebo partner snažíme sebevíc.
Nemá někdo podobnou zkušenost? Případně radu? Nejsem si jistá jestli s tímhle problémem mohu jít za mojí gynekoložkou, respektive jestli by my s tím dokázala pomoci.
Je mi 18 a s HA nemám zatím žádné veliké zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nelahee
10.11.22 23:25

No já brala antikoncepci skoro před dvaceti lety a bylo to stejné. Začneš to brát, ať si konečně můžeš užívat bez starostí, ale přestaneš na to mít chuť. Smála jsem se tomu tenkrát… Moc jsem nepomohla, ale myslím, že je to normální vedlejší účinek.

• Citovat
  • Upravit
1742
11.11.22 06:04

Na mě to bohužel působí taky tak. :-( Je to myslím i napsáno v příbalovém letáku jako oficiální nežádoucí účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.22 06:06

Já celý život nemám libido a přitom jsem nikdy nic nebrala.Asi jsem se s tím už narodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
11.11.22 06:13

Přestaň ji brát a vraťte se ke kondomům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.11.22 07:10
@Anonymní píše:
Potřebuji radu. Již 2. Měsícem užívám HA mistra. (Nyní jsem před začátkem 3. blistru) A všimla jsem si toho, že moje lidido se během těch dvou měsíců zcela vytratilo. Dřív jsem s chutí na to neměla žádné problémy. Ale teď prostě nepřichází nic ať se já nebo partner snažíme sebevíc.
Nemá někdo podobnou zkušenost? Případně radu? Nejsem si jistá jestli s tímhle problémem mohu jít za mojí gynekoložkou, respektive jestli by my s tím dokázala pomoci.

A ani když na tebe přítel sáhne, nevzpomeneš si, jaké to bývalo dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35645
11.11.22 07:28

Samozřejmě, že to řekni gynekolozce. Prášky ti vymění za jiné, když to nepomůže tak vysadit a chránit se jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.11.22 07:30

Já brala HA od 16 a měla jsem to stejně, jakmile jsem se vysadila, tak se to změnilo hned :palec: teď kdybych měla možnost to změnit, tak je neberu vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.11.22 08:42
@Anonymní píše:

Tohle je všeobecně známé :nevim: že antikoncepce snižuje chuť na sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital