Nafouklé břicho po laparoskopii

Anonymní
4.4.25 20:27

nafouklé břicho po laparoskopii

Dobrý den, před týdnem jsem byla na akutní laparoskopii slepého střeva a trápí mě nafouklé břicho. Už dva dny chodím na krátké procházky a nějakým způsobem se hýbu. Beru espumisan, i když si myslím, že toto na to nepomůže, když mám nafouklou dutinu břišní celkově. Je to otravné a pro mě to nejhorší po operaci, protože žádné bolesti jsem ani neměla. Ale teď neoblíknu žádně džíny, pouze dvoje tepláky a i to je nepříjemný :(. Doktor mi řekl ať to neřeším, že to na mě nejde ani poznat. Ale mně jde o můj pocit, břicho mám pořád jak kdyby mělo prasknout, a také o to že nic neoblíknu. Budu ráda za jakýkoliv rady, pokud s tím už někdo měl zkušenost, co pomohlo Vám, popřípadě za jakou dobu to vymizí úplně… děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
591
4.4.25 20:38

Manžel byl taky asi deset dní trochu nafouklý. Doktor mu říkal, že se to postupně vstřebá. A vstřebalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25015
4.4.25 20:46

Vymizí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.4.25 21:13

Týden po operaci nemůžeš čekat žádný zázraky a úzké džíny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.4.25 21:33

Já byla nafouklá snad skoro tři týdny, vypadala jsem jako těhotná, pak to vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.4.25 00:02

Určitě to zmizí. Můžeš se zeptat na možnost pobytu v lázních. Po akutní operaci slepého střeva bys možná mohla jet, aby se nevytvořily srůsty v břiše a neměla jsi do budoucna problémy s otěhotněním, pokud ještě nemáš děti. Návrh na lázně vypisuje gynekolog. Pobyt trvá čtyři týdny, můžeš jet do Františkových Lázní nebo do Klimkovic u Ostravy. Mezi procedury patří např. slatinné obklady, plavání v bazénu, masáže, laser na jizvu, cvičení podle Mojžíšové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
11.2.26 19:53

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Jsem 3 týdny po laparoskopicke operaci ( odstraneni vajecniku a vejcovodu, plus hysteroskopie s kyretazi) a stale vypadám jak v 5.mesici těhotenství.
Po propusteni jsem byla nafoukla hodně, částečně to splasklo…ale podbrisek je porad proste nafoukly, jsem hodně hubená, takze to nevypadá dobre.
Nic me neboli.Je to normální takto 3 týdny po operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25015
11.2.26 20:35

Je to normální, chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.26 20:37
@EvulinkaB18 píše: Více
pamatuju si, že mě břicho splasklo třeba po 5 týdnech od operace a po této době jsem dokázala nosit svoje normální oblečení a dělat každodenní věci na 100%. Myslím si, že i ten pohyb tomu pomohl. Chce to čas a určitě je to normální, pokud bolesti tedy nejsou :)
  • Citovat
  • Upravit
1541
12.2.26 07:13

Mam dojem, ze mi říkali, ze pomůže eapumisan…zkus se zeptat. Ka to ted řešila po císaři a nějakých urologických zásazích. Bylo to tak šílené období, ze si to moc nepamatuju…byla jsem nafouknuta, ze nešlo ani udelat sono. Resp ze nic neviděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí