Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Manžel byl taky asi deset dní trochu nafouklý. Doktor mu říkal, že se to postupně vstřebá. A vstřebalo.
Já byla nafouklá snad skoro tři týdny, vypadala jsem jako těhotná, pak to vymizelo.
Určitě to zmizí. Můžeš se zeptat na možnost pobytu v lázních. Po akutní operaci slepého střeva bys možná mohla jet, aby se nevytvořily srůsty v břiše a neměla jsi do budoucna problémy s otěhotněním, pokud ještě nemáš děti. Návrh na lázně vypisuje gynekolog. Pobyt trvá čtyři týdny, můžeš jet do Františkových Lázní nebo do Klimkovic u Ostravy. Mezi procedury patří např. slatinné obklady, plavání v bazénu, masáže, laser na jizvu, cvičení podle Mojžíšové.
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Jsem 3 týdny po laparoskopicke operaci ( odstraneni vajecniku a vejcovodu, plus hysteroskopie s kyretazi) a stale vypadám jak v 5.mesici těhotenství.
Po propusteni jsem byla nafoukla hodně, částečně to splasklo…ale podbrisek je porad proste nafoukly, jsem hodně hubená, takze to nevypadá dobre.
Nic me neboli.Je to normální takto 3 týdny po operaci?
@EvulinkaB18 píše: Vícepamatuju si, že mě břicho splasklo třeba po 5 týdnech od operace a po této době jsem dokázala nosit svoje normální oblečení a dělat každodenní věci na 100%. Myslím si, že i ten pohyb tomu pomohl. Chce to čas a určitě je to normální, pokud bolesti tedy nejsou
Mam dojem, ze mi říkali, ze pomůže eapumisan…zkus se zeptat. Ka to ted řešila po císaři a nějakých urologických zásazích. Bylo to tak šílené období, ze si to moc nepamatuju…byla jsem nafouknuta, ze nešlo ani udelat sono. Resp ze nic neviděli.
Dobrý den, před týdnem jsem byla na akutní laparoskopii slepého střeva a trápí mě nafouklé břicho. Už dva dny chodím na krátké procházky a nějakým způsobem se hýbu. Beru espumisan, i když si myslím, že toto na to nepomůže, když mám nafouklou dutinu břišní celkově. Je to otravné a pro mě to nejhorší po operaci, protože žádné bolesti jsem ani neměla. Ale teď neoblíknu žádně džíny, pouze dvoje tepláky a i to je nepříjemný
. Doktor mi řekl ať to neřeším, že to na mě nejde ani poznat. Ale mně jde o můj pocit, břicho mám pořád jak kdyby mělo prasknout, a také o to že nic neoblíknu. Budu ráda za jakýkoliv rady, pokud s tím už někdo měl zkušenost, co pomohlo Vám, popřípadě za jakou dobu to vymizí úplně… děkuju