“Nafouknutý” penis u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.24 20:57

“Nafouknutý” penis

Dobrý večer, u syna (17 měsíců) jsem si dnes při koupání všimla, že má uprostred penisu něco, co nedokážu úplně přesně popsat. Vypadá to, jako by ho měl nafouknutý, přímo v prostředku. Ne u kořene ani ne u žaludu. Proste mezi tím, uprostřed a je to kolem dokola. Nenechá si na něj ani sáhnout, vždy když jsem se chtěla pořádně podívat, tak se zacal vztekat, skoro až brečet. Na dotek to tam má trošku tvrdší, proste je tam určitě něco, co tam být nemá. Jen nevím co. Zítra s nim půjdu k doktorce, ale chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte podobnou zkušenost? Vůbec nevím co mohu čekat, na internetu jsem toho moc nenašla. Předem dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1688
8.2.24 21:15

A není to náhodou žalud? Jak mají tu předkožku delší, tak ten žalud tak v prostřed vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
8.2.24 21:18

Nemůže se jednat o smegma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
8.2.24 21:26

To bude asi nahromaděné smegma v předkožkovém vaku. Jak je předkožka konglutinovaná, tak tam smegma může zůstávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.24 22:02

@paandatko Já nevím ale nemyslím si, predtim to takto vůbec neměl. Proč by najednou z ničeho nic se takhle zvětšil zalud :nevim:
@Doctus Já myslela, že to smegma je hlavne u zaludu. Tohle má určitě až kus za nim. A taky nevím jestli to muže být až tak. Je to celkem výrazná změna. Ale je fakt ze zatim ho nemá nijak zarudnutý. A na smegma případně jak? Asi poradí doktorka ze?

• Citovat
  • Upravit
1688
8.2.24 22:43
@Anonymní píše:
@paandatko Já nevím ale nemyslím si, predtim to takto vůbec neměl. Proč by najednou z ničeho nic se takhle zvětšil zalud :nevim:
@Doctus Já myslela, že to smegma je hlavne u zaludu. Tohle má určitě až kus za nim. A taky nevím jestli to muže být až tak. Je to celkem výrazná změna. Ale je fakt ze zatim ho nemá nijak zarudnutý. A na smegma případně jak? Asi poradí doktorka ze?

Aha, tak asi to smegma, jak píší. Když to předtím neměl
Syn měl teď pindíka natekleho, červeného. Pomáhá odvar z řepíku a striknout do dírky a ono se to tam dostane všude. Nebo koupele v řepíku. Ma to od té doby, co mu ho doktorka v roce násilím přetáhla. Tak zkus třeba ten řepík. Je zázračný na tyto problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 14:21

No dámy, tak se z toho vyklubal hnisavý zánět. Dostali jsme léky, tak jdeme kurýrovat. Díky za odpovědi :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA