Nafukovací postel ( matrace)

Anonymní
20.12.21 06:58

Nafukovaci postel ( matrace)

Poridila jsem pred casem nafukovaci postel od Intexu. Povrch je z takovych valcu a ty tvori tzv. vnitrni zebrovani, co te posteli dava a drzi tvar. Tyla zebra ale postupne praskaji a na posteli se neda vubec spat. Ma nekdo z timto poskozenim zkusenost a pokud ano, co s tim? Diky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21960
20.12.21 08:01

Pokud je to v záruce, tak reklamovat. Ale jestli na ní spíš každou noc, tak bych si moc velké naděje s úspěchem nedělala. Tyhle postele jsou na příležitostné spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31332
20.12.21 08:37

Jak dlouho tu nafukovačku máš a taky kolik vážíš - to bude základní problém. Tyhle nafukovací matrace jsou na příležitostné spaní, pokud máš víc kil a spíš na tom denně, tak to fakt moc nevydrží.
Jestli jí máš krátce, tak reklamuj, nic lepšího ti neporadíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
20.12.21 09:07

Věci okolo postele bývají koukám dost anonymní :mrgreen:
No pokud ji používáš furt tak to není komunistická matrace která výdrží půl století ;)
A na záda a vše ostatní to není ideální. Normální matrace ti vyjde levněji a nebudeš muset řešit tyto problémy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 14:14

@JiříkMazlík
Je to 152×203×46 cm se zabudovanym kompresorem a nosnosti 230 kg, zatim co ja vazim 60 kg. Parkrat ji prefoukli, takze to je dusledek, proc to uvnitr popraskalo. V zaruce uz neni, proto se ptam, jde-li to nejak opravit nebo vyhodit. Ale lip jsem se na bezne posteli nikdy nevyspala. Tedy do doby nez zacala praskat vnitrni konstrukce.

• Citovat
  • Upravit
3598
21.12.21 21:04
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík
Je to 152×203×46 cm se zabudovanym kompresorem a nosnosti 230 kg, zatim co ja vazim 60 kg. Parkrat ji prefoukli, takze to je dusledek, proc to uvnitr popraskalo. V zaruce uz neni, proto se ptam, jde-li to nejak opravit nebo vyhodit. Ale lip jsem se na bezne posteli nikdy nevyspala. Tedy do doby nez zacala praskat vnitrni konstrukce.

Tak vše jde opravit ale nemám úplně představu jak je tento tip řešeny konstrukčně :nevim: dobře asi ne když kompresor musíš hlídat sama :lol:.
DNEs jsou lepidla na všechno možné leč aby se tam dalo nějak neinvazivne dostat ;) A oprava nebyla dražší než nová matrace ;)
Možná se ti zdá že se ti na ni spí dobře ale pokud je hodně měkká tak to tělu dobře nedělá ;)
Když tak pošli foto těch závad :wink: a zkusím něco vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
22.12.21 14:55

Já měla vždycky nafukovačky při bydlení v zahraničí, a spotřebovala 3 za rok (což mi vyšlo pořád lepší než řešit koupi a hlavně likvidaci té normální, byť teda ekologové by mě asi umlátili). Byly super pohodlné a skladné. Když byla dírka, tak se dalo záplatou opravit, ale to vydrželo tak max 3 další týdny. A pak jsem se naučila spát na karimatce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný