Nahé děti a sousedé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.25 08:50

Nahé děti a sousedé

Máme dvě děti předškolního věku. Obě mají po manželovi hypersenzitivitu. To jedno trvalo roky naučit oblékat se bez řevu. Ven chodí oblečené normálně. Jakmile ale přijdou domů, okamžitě se svléknou.

Včera za náma přišla sousedka, že se to její rodině nelíbí a její matka nám to asi přijde říct. Bohužel teprve doděláváme plot atd., takže když by chtěli čučet dovnitř, můžou. My dospělí jsme samozřejmě vždy oblečení. Tohle mě asi nějak nerozhodilo, je to naše věc a děti tu jsou doma.

Sousedka ale také řekla, že nechce, aby si její dítě chodilo hrát s našima k nám domů, pokud děti nebudou oblečené. Všechny tři jsou stejného věku. Na to nemám vyhraněný názor a budu ráda za názory tady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8904
15.1.25 08:54

Vy nemáte žaluzie, že vidí do domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
15.1.25 08:55
@Anonymní píše: Více

moc nechápu, vy necháváte malé děti běhat „nahé“ ( nebo mají alespoň spodní prádlo?) tam, kde je mohou vidět / vyfotit cizí lidé? :think: pokud potřebují chodit nahé, tak jen doma, kde je nikdo neuvidí, ale asi bych začala pracovat na zvykání si alespoň na spodní prádlo, aby do budoucna nebyl problém…Rozhodně bych zakázala pohybování se bez oblečení venku, kde není plot a kam třeba můžou vidět lidé z ulice…
Pokud jde o to hraní, asi bych nebyla taky nadšená, kdyby si dítko hrálo s kamarádem, který si nevezme ani trenýrky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.1.25 08:56

Žaluzie, závěsy zatáhnout. :nevim:
To je zase diskuze od Andruš? Tohle snad nikdo nemůže myslet vážně….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7279
15.1.25 08:56

To jsou doma uplně nahatí? Mají spodní prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41053
15.1.25 08:57
@Janli píše: Více

přesně, to bude zas nějaký podivný troll…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5944
15.1.25 08:57

Troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
15.1.25 08:58

Taky mi přijde téma poněkud divné a úchylné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18579
15.1.25 09:06

Tata taky vzdycky doma chodit ve slipech a triku. Me to jako dospivajici bylo dost neprijemne. Deti muzou byt nahate v lete, ale podminka je spodni pradlo i pro batole. Gatky a triko mi prijde jako prijatelny kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
15.1.25 09:11

Fakt ti prijde divny, ze sousedka k vam nechce posilat sve dite? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
15.1.25 09:22

Myslím, ze se jedna o troll.

Pokud by ale dotaz byl skutečný, spíš než sousedku bych řešila, že lidé z ulice mohou vidět vaše již relativně velké nahaté děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
15.1.25 09:27

Nikdy by mě nenapadlo, že budu mít doma nahé dítě. Starší syn takovou potřebu nikdy neměl a taky měl celkem problém s oblékáním a svlékáním, takže když jsem ho oblékla, byl oblečený dokud jsem ho sama zase nesvlékla. :lol: Úplně něco jiného je mladší dcera, která je schopna se sama obléknout a svléknout snad od roka. Oblečení si sundávala už jako malinká. Dokud měla plínu, chodila doma alespoň v ní. Teď se třeba 6× denně svlékne úplně do naha. Když jí řeknu, ať se obleče, udělá to, ale za 5 minut přiběhne zase nahá. :nevim: Každopádně normální mi to nepříjde a snažím se, aby si zvykala být oblečená. Na místech kde by jí mohl někdo vidět, ji nenechám to dělat v žádném případě, stejně tak, když máme návštěvu, prostě musí být oblečená, nikdo není zvědavý na její holý zadek. Ví, že se před nikým svlékat nesmí, to dodržuje a svlékne se hned po odchodu návštěvy. :roll: Jsou jí 3 roky, tak snad to už brzy přejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 09:28

Tak s tou sousedkou možná troll, ale taky znám takové děti. Svlečou se i před návštěvou.

• Citovat
  • Upravit
5314
15.1.25 09:32

Nemusí to být troll. Kamarádka má také čtyřletého syna „exhibicionistu“, co jakmile přijde domů, svléká se do naha :) Některé děti takové prostě jsou a časem z toho vyrostou. Řešila bych to záclonami, ať k vám sousedi nevidí. Večer samozřejmě závěsy / žaluzie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
15.1.25 09:33

Hrozný problém si domů dát závěsy nebo rolety, aby lidi nečučeli na nahaté zadky mých dětí, když už to teda nechci nijak aktivně řešit a dětem vysvětlovat správné chování.
To raději zakládat diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect