Náhlé noční pocení

343
26.3.23 03:15

Náhlé noční pocení

Je mi 37 let. Poslední týden se mi stane, že se v noci vzbudím úplně spocená, že se musím převléct. Žádnou virózu nemám, tak jsem z toho vyplašená. Na internetu se člověk dočte, že to může být i projev nějakých nádorových onemocnění. Štítnou žlázu mám sledovanou, od toho to taky nebude. Jsem v nové práci, tak se mi nehodí teď běhat po doktorech a zároveň mám strach. Může to být i něco banálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
26.3.23 08:18

A nemáš problém s předčasným přechodem? Noční pocení je pro přicházející přechod typické. Zkusila bych kontrolu na gyndě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
26.3.23 09:49
@darktera píše:
Je mi 37 let. Poslední týden se mi stane, že se v noci vzbudím úplně spocená, že se musím převléct. Žádnou virózu nemám, tak jsem z toho vyplašená. Na internetu se člověk dočte, že to může být i projev nějakých nádorových onemocnění. Štítnou žlázu mám sledovanou, od toho to taky nebude. Jsem v nové práci, tak se mi nehodí teď běhat po doktorech a zároveň mám strach. Může to být i něco banálního?

no já se tak strašně potila při kovidu. Když je to jen týden, počkala bych ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.3.23 10:05

Míváš i pocit žízně? Kontroloval ti někdo cukr? V každém případě bych zašla k obvodní, ať udělá nějaké odběry a pošle to do laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.3.23 10:13

@Kelsey zrovna před 14 dny jsem byla na prevenci a odběry ukázkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.3.23 10:14

@vokishka U covidu jsem se taky takhle potila, ale příznaky žádné nemám. Možná si test zkusím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.3.23 13:34

@vokishka Tak jsem si udělala test a mám covid. Tak to bude to pocení tím. Minule jsem to taky tak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
26.3.23 14:03
@darktera píše:
@vokishka Tak jsem si udělala test a mám covid. Tak to bude to pocení tím. Minule jsem to taky tak měla.

Jo, ja se taky silene potila a to ještě pred priznakama jinyma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast