Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky poraďte mi kde sehnat, objednat náhradní díly na X-lander?
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XANo právě
nedrží mi na káře to držátko/zábrana co je před dítkem a pak řídítka (to za co se veze kočár) má vůli.
Teda holky, já jsem na vás vsázela jak mi poradíte a zatim teda žádný odezvy?
http://www.kocarky-ina.cz/index.php?…
Ahoj, koukni sem. Nevim odkud jseš, ale já když jsem něco potřebovala na moji X1 tak jsem zašla k nám do Bejbycentra a tam to človíček objednal.
Já psala sem - servis@babypoint.eu - velmi rychlá odpověď, vstřícnost, co jsem potřebovala vědět, dozvěděla jsem se.
Týýýjo, to jsou pálky ![]()
Zrovna x-lander prodávám. tak jak koukám, bylo by výhodnější ho naporcovat a rozprodat na části ![]()
Teda to jsou fakt drahý ND no zkusim to bejby centrum jsem z Č. K.
@MíšaČK
jé, tak to máš kousek. Já tam objednávala před nedávnem náhradní díl i pro kočár TFK pro dvojčata a taky nebyl problém. Tak hodně štěstí ať seženeš. ![]()
@Krat píše:
@MíšaČK
jé, tak to máš kousek. Já tam objednávala před nedávnem náhradní díl i pro kočár TFK pro dvojčata a taky nebyl problém. Tak hodně štěstí ať seženeš.
Moc děkuji za radu, přeji pěkný den
Já objednávala přes babypoint přední kolo. super rychlý, bez problémů dodali…ale pár náhradních dílú a byl by novej kočárek:(
Nevíte ptosím kam se můžu obrátit, mám vyčvachtaná přední kola a potřebovala bych vyměnit kulatý díl na tyčce. Na adrese babypointu mi bohužel napsali, že ho nemají. Moc díky za radu. Kačka
Zkuste kocarky-ina.cz. Jsou lepší, než Babypoint. Ten má houby.
Holky mam celou konstrukci a sportovni potah oranzovy tasku xa na rozprodani pouze kolecka a kosik uz není v pripade zajmu piste na email kikinka169@seznam.cz