Jak se stát náhradní matkou?

29.3.22 01:06

Jak se stát náhradní matkou?

Přemýšlím nad náhradním mateřstvím, chtěla bych přinést do života velké radosti a nemalé starosti těm, kterým to běžnou cestou nejde. Sama mám dvě děti a i když to občas není jen o radostech, neumím si představit život bez nich. Brouzdala jsem proto po různých stránkách, kde páry hledají náhradní maminky, ale většinou debaty nebyly aktuální, proto zde zakládám nové téma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
29.3.22 07:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.3.22 07:49

Jsi blazen, pro par korun takhle riskovat, co kdyz se ti neco stane, co pak tvoje deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
29.3.22 07:55

@Nenitamduch Kdyby takhle přemýšlela každá, tak by náhradní mateřství ani neexistovalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12891
29.3.22 07:58
@Maminecka007 píše:
Rozhodla jsem se přinést do života velké radosti a nemalé starosti těm, kterým to běžnou cestou nejde. Sama mám dvě děti a i když to občas není jen o radostech, neumím si představit život bez nich. Brouzdala jsem proto po různých stránkách, kde páry hledají náhradní maminky, ale většinou debaty nebyly aktuální, proto zde zakládám nové téma ;)
Pres
@Nenitamduch píše:
Jsi blazen, pro par korun takhle riskovat, co kdyz se ti neco stane, co pak tvoje deti??

Presne..je to kvuli penezum..ale tajhle riskovat, co kdyz se to dite narodi postizene, komu zustane? To je nutne osetrit. Dle nasich zakonu patri dite biolog. matce, tak ze kdyz se narodi jakekoliv dite tak smolik, zustane u tebe, kdyz"rodice" cuknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
29.3.22 08:07

@lilith1 videla jsem od čt dokument o nahradnim mateřství a jedne studentce takhle zůstalo dite a to bylo zdrave… ale vesmes to delaji takove ty ženské ze slabe socialni skupiny ktere by beztak jinak samy mely hodne deti… a vidi jen vidinu penez a nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
29.3.22 08:09

@lilith1 Jaky smolik? Nas pravni rad nema paky, jak donutit rodice k peci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12891
29.3.22 08:12
@VitaminC píše:

Jo sorry, vlastne mas pravdu, asi muze dite v porodnici nechat..ale stejne si huntovat zdravi takto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.3.22 08:34
@VitaminC píše:

No, ale pokud je ta ženská normální, tak z toho dobrý spaní mít nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
29.3.22 08:47

@g.sandova To netvrdim. Ale o cizi postizene dite bych se taky nestarala, zvlast kdz jsem nechtela ani zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.3.22 08:51
@VitaminC píše:
@g.sandova To netvrdim. Ale o cizi postizene dite bych se taky nestarala, zvlast kdz jsem nechtela ani zdrave.

Jenže když HP odnosis, je z části biologické i tvoje. Celé je to tak složité, že se nedivím, že to nás nechtějí zlegalizovat.
Samozřejmě se to obchází, pochybuji, že normální ženská někomu chce z dobroty srdce odnosit dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.3.22 09:01
@g.sandova píše:
Jenže když HP odnosis, je z části biologické i tvoje. Celé je to tak složité, že se nedivím, že to nás nechtějí zlegalizovat.
Samozřejmě se to obchází, pochybuji, že normální ženská někomu chce z dobroty srdce odnosit dítě

Tomu nerozumím - je to tím, že je živeno tou matkou a přechází na něj nějak její DNA? Nerýpu, opravdu netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
29.3.22 09:09
@Russet píše:
Tomu nerozumím - je to tím, že je živeno tou matkou a přechází na něj nějak její DNA? Nerýpu, opravdu netuším.

Ano, četla jsem několik článků, skutečně to tak funguje, jak se zjistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
29.3.22 09:20

@g.sandova Ja ty clanky cetla taky, je to ve fazi vyzkumu.. ale ne biologickych, ale spis sociologickych. DNA je porad dano jen dvema bunkami.
A ja bych to naopak zlegalizovala, byly by jasne urceny prava a povinnosti kazde strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.3.22 09:24
@VitaminC píše:
@g.sandova Ja ty clanky cetla taky, je to ve fazi vyzkumu.. ale ne biologickych, ale spis sociologickych. DNA je porad dano jen dvema bunkami.
A ja bych to naopak zlegalizovala, byly by jasne urceny prava a povinnosti kazde strany.

Když už zlegalizovat a určit pravidla, tak to umožnit jen lidem, co mají skutečný problém s donošením miminka. Ne na přání, jako to je u celebrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí