Najednou odmítá být v kočárku?!

93
24.2.24 19:11

Najednou odmítá být v kočárku ?!

Dobry den,
někdo typ proč miminko ve skoro 3 měsících odmítá být v kočárku?
Do teď byli procházky i 2hodiny a od minulého týdne to není ani 20minut 🤦‍♀️..
už jsem dala do kočárku i oblíbenou hračku, podložila jsem hlavičku, aby na mě viděl. Dala slabí fusak a do nej dam jen teplakový overal a pod nim má body a teplacky. Zpocený není. :think: a zase se mi nechce dávat jen bez overalu když pak řve a musím ho vyndat 🤷‍♀️V klidu tam usne a po 10-15minutach řev a nechce se uklidnit. Takže ho musím vyndat, chovat a on spi dal a běda jak se to pokusím udělat znova a položit ho. Dnešní prochazka, která byla 30minut, byla tahle scéna celkem 3×.
Kolikrát už doma řve když ho do korby dávám.
Někdo nějaký typ? Co s tím?
Protože mám doma ještě školáka ( s tím jsem tohle nezažila, ten miloval kočár) a bohužel potřebuji, aby tam vydržel, protože ráno vodím do školy a pak chodím i pro
syna do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76579
24.2.24 19:26
@Ajena16 píše:
Dobry den,
někdo typ proč miminko ve skoro 3 měsících odmítá být v kočárku?
Do teď byli procházky i 2hodiny a od minulého týdne to není ani 20minut 🤦‍♀️..
už jsem dala do kočárku i oblíbenou hračku, podložila jsem hlavičku, aby na mě viděl. Dala slabí fusak a do nej dam jen teplakový overal a pod nim má body a teplacky. Zpocený není. :think: a zase se mi nechce dávat jen bez overalu když pak řve a musím ho vyndat 🤷‍♀️V klidu tam usne a po 10-15minutach řev a nechce se uklidnit. Takže ho musím vyndat, chovat a on spi dal a běda jak se to pokusím udělat znova a položit ho. Dnešní prochazka, která byla 30minut, byla tahle scéna celkem 3×.
Kolikrát už doma řve když ho do korby dávám.
Někdo nějaký typ? Co s tím?
Protože mám doma ještě školáka ( s tím jsem tohle nezažila, ten miloval kočár) a bohužel potřebuji, aby tam vydržel, protože ráno vodím do školy a pak chodím i pro
syna do školy.

tak asi budeš muset miminko začít nosit v šátku nebo nosítku,
já jsem své mimino NIKDY nevyndávala z kočárku při breku, oni jsou moc chytří a pak si to vyndání příště vynutí pláčem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316

Mozno mimi viac vnima a chce vidiet? Nemas moznost skusit nejake kvalitne nositko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654

Nositko jsi zkousela? Predpokladam, ze potrebuje proste kontakt. A hlavu mu prosim nepodkladej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.2.24 19:27
@stinga píše:
já jsem své mimino NIKDY nevyndávala z kočárku při breku, oni jsou moc chytří a pak si to vyndání příště vynutí pláčem

Takze jsi nechala dite v kocarku rvat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
24.2.24 19:30
@Ernais píše:
Takze jsi nechala dite v kocarku rvat? 8o

no tak rozhodně jsem nechodila s miminem v jedné ruce a kočárem ve druhé, dítě jsem uhoupala ke spánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
24.2.24 19:32

Nechodila bych na dvouhodinové procházky, ale když prostě potřebuješ jít, tak bych šla, na dítě v kočárku bych mluvila, hladila ho, ukazovala hračky, ale rozhodně bych neřestala kočár používat. Tohle období jsme zažila u spousty dětí, když to člověk udělá nějak rozumně, prostě to pomine a člověk může kořár používat dál.
Nosítko je fajn pomůcka, ale ne každý ho může používat a záda máš jen jedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.2.24 19:34
@stinga píše:
no tak rozhodně jsem nechodila s miminem v jedné ruce a kočárem ve druhé, dítě jsem uhoupala ke spánku

Tak ono to dite nerve jen tak pro nic za nic, aby te nastvalo. Rve, protoze potrebuje mamu, takze mi prijde dost drsny dite z toho kocaru nevyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76579
24.2.24 19:37
@Ernais píše:
Tak ono to dite nerve jen tak pro nic za nic, aby te nastvalo. Rve, protoze potrebuje mamu, takze mi prijde dost drsny dite z toho kocaru nevyndat

tak když chce někdo být otrok svého dítěte může ho nosit na jedné ruce a v druhé vézt kočár, mně se tohle nezamlouvalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
24.2.24 19:46

@Ernais za našich mladých let (70.,80.) se to dělalo běžně. Dítě si tím trénovali plíce údajně.

• Citovat
  • Upravit
16272
24.2.24 19:49

Dej do nosítka, třeba jen chce kontakt, nebo koukat kolem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.2.24 20:17

Moje miminko tolerovalo kočárek jen na spaní, jinak prostě potřebovala vidět a plakala tam. Nemohla bych ji nechat plakat a trápit se. Takže buď jsme chodili 2, aby jeden ji mohl kdyžtak vzít na ruce, nebo jsem brala i nosítko. Těším se, až bude sedět a bude moct z kočárku koukat, do té doby jsem ráda za to nosítko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.2.24 20:28
@stinga píše:
tak když chce někdo být otrok svého dítěte může ho nosit na jedné ruce a v druhé vézt kočár, mně se tohle nezamlouvalo

Jo tak jsou ruzny pohledy na vec. Nekdo to chape jako otroceni diteti a nekdo zase chape, ze to miminko ma proste nejaky zakladni potreby, ktery je potreba naplnit. Taky asi nenechas mimino v mokre plene nebo hladove, aby si nezvykalo, ze mu otrocis, ze.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.2.24 20:34

Sklopit střechu? Třeba se mu nelíbí, co vidí :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.2.24 20:51
@stinga píše:
já jsem své mimino NIKDY nevyndávala z kočárku při breku, oni jsou moc chytří a pak si to vyndání příště vynutí pláčem

Muj syn do 30s breku se zacal davit, nasledne zvracet a dusit…
Pro zakladatelku, taky jsem mela tohle obdobi, syna jsem tam nemohla ani chvili nechat brecet, protoze ten kdyz se citil ohrozen, ze me nema, tak zacal brecet takovym stylem, ze se dusil. Vozila jsem proto nositko. Bylo to ale obdobi a cca na 6m vzal zase kocar na milost. Ted mu jsou 4 a zavislej na mne neni, ani mu nedelam otroka, nemej strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí