Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ráda bych se zeptala, máte li někdo zkušenosti s nákupem autosedačky v Německu. Zda li se dá objednat přes internet a vyzvednout přímo v obchodě apod… Díky za jakékoli bližší info
Když jsem tam koukala na Maxi Cosi, tak byly drazsi nez u nas. ![]()
Römer king plus je zas levnější. Já v německu žiju, takže mi to normálně přišlo domů ![]()
@Amulin můžeš si to nechat doručit kam chceš, včetně čr. Ale zacvakáš to, takže to vyjde dráž. Co se týče vyzvednutí v obchodě - ve smluvních podmínkách mají adresy prodejen, kam jsou ochotni to doručit.
Nemate tip na obchody s autosedackami v Nemecku? Potrebujem novou a pritel tam ted bude dva tydny. Ale nevime jaky obchody ma hledat.
Vyplati se vubec kupovat v Nemecku?
My kupovali v obchodu babyone. Zdali se to vyplati nevim, my tu zijeme a s cenami v CR jsme neporovnavali. Zkus se podivat na webovy stranky.
@slivovicka baby walz (dobry), höffner (obchod s nabytkem i vecmi pro domacnost). Budeme kupovat v nich nebo pres internet, ale my tu zijeme. Ceny jsem neporovnavala.
Ten baby walz ma internetove stranky a ceny jsou stejne na intrnetu i v obchode, popripade pry cenu upravi na tu internetovou. Nedavno tam byly velke slevy na autosedacky, ale ne na vsechny samozrejme.