Nákup kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10909
17.3.17 00:10

@Krtiinka Kočárek, který se mi moc líbil jsem koupila ve 12.týdnu, taky výhodně, za pár tisíc a stál jen na terase, paní na něm měla dokonce naopak namontované madlo. Dokonce jsem to měla pár KM od domova.
Do porodu mi zbývají dva měsíce a sem tam se na kočárky podívám a obdobná příležitost se znovu nenaskytla, pokud bych ten kočárek nekoupila, tak bych litovala. Navíc mám nějaké komplikace, takže jsem ráda, že kočárek nemusím řešit.
Aktuálně ho mám u rodičů.

Tak ho kup, když je tvůj vysneny. A zaparkuj jinde.

Jinak nesdílím nadšení kupovat vše šmahem přes eshop. Jako jo, je tam vše a hned, pokud nebudu chtít retizkovy kolotoč. Ale ty ceny, nemohla bych si to tak naráz dovolit.
Přes bazarek sháním skoro vše, dávám si záležet a mám krásné věci, za zlomek ceny. Od kočárku, postýlky, atd., za ušetřené peníze jsem naopak zainvestovala do pořádné jídelní židle, která se objevila v akci a matrace do postýlky a pokud se narodí slibované děvčátko, tak další položka budou například náušnice a ty opět raději koupím z ušetřených peněz, které by jinak padly například na nový kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí