Nákupy v pepco

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
4.12.20 09:37

Nákupy v pepco

Ahoj všem
Jak jste spokojení s Pepco? Teď ho budou otevírat v Chrudimi tak jsem se chtěla zeptat na kvalitu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
4.12.20 09:39

@Bledule 565 Jsem spokojená, u nás jsou 2obchody a pořád nacpáne…Lidí mraky. Obleceni je levné a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
4.12.20 09:41

Pro deti obleceni hezke a za par korun, pro dospele se tam nakupovat neda. Fajn jsou doplnky do domácnosti, daji se vybrat i hezke a stoji to par korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.12.20 09:43

Oblečení mizerné kvality. Koupila bych tam maximálně něco do domácnosti. Byla jsem tam několikrát a opravdu mě nenadchlo. A to nejedu ve značkovém a klidně dávám dítěti věci z Lidlu a po někom od kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.12.20 09:44

Já tam nakupuji pro děti, kvalita, no odpovídá ceně. Ale pak mě neštve, když tu danou věc obarví a nebo umažou tak, že to nejde vyprat. Obecně ale kupuji věci o číslo větší, někdy i o dvě, v sušičce se to dost srazí. Mám tam odsud ale i pár věcí, které už drží několik let. Je důležité koukat a vyznat se v materiálech, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
4.12.20 09:46

Jen tedy dodám, že mám děti hodně malé a mění velikosti co půl roku. Věcí mám méně a často peru a ty z Pepca jsou pak už dost obnošené a seprané. Samozřejmě ne všechny, ale body, trička a tepláky jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
4.12.20 09:48

Tak já si tam kupuju šaty, stojí většinou 249 kč, mám už několikerý a jsem spokojená.
Ne letní, ale na teď a nosím na podzim a v zimě do práce jen šaty. Tak s tím mám dobrou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40965
4.12.20 09:55
@Bledule 565 píše:
Ahoj všem
Jak jste spokojení s Pepco? Teď ho budou otevírat v Chrudimi tak jsem se chtěla zeptat na kvalitu. Děkuji

pro děti za pár korun, celkem ok, pokud počítáš s tím, že tričko se bude po vyprání trochu rozjíždět do šířky, někde se objeví dírka, někde párání ve švu, za chvilku se objeví žmolky atd…je ale pravda, že mi pak není až tak líto, když si to zapatle barvou nebo roztrhne.

Příspěvek upraven 04.12.20 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.12.20 09:56

Oblečení je katastrofa. Pro dospělý i pro děti. Pokud člověk jen trochu ekologicky přemýšlí, tak je mu z těch hadrů na dvě použití silně nevolno. Někomu je to jedno, vytváření odpadu ho netankuje… J
Já tam kupuju výtvarný potřeby pro děti, mají tam sešity s aktivitama, který jsem jinde neviděla, občas tam koupím fajn hrnky a někdy tam mají ve výprodeji značkový hračky, takže je koupíš za polovinu toho, co v normálním obchodě.

• Citovat
  • Upravit
53518
4.12.20 09:59
@Aduš8 píše:
Já tam nakupuji pro děti, kvalita, no odpovídá ceně. Ale pak mě neštve, když tu danou věc obarví a nebo umažou tak, že to nejde vyprat. Obecně ale kupuji věci o číslo větší, někdy i o dvě, v sušičce se to dost srazí. Mám tam odsud ale i pár věcí, které už drží několik let. Je důležité koukat a vyznat se v materiálech, no.

Materiálové složení čtu vždy. Ale tady je problém i ve střihu nebo kvalitě sešití. Na ven a ušpinění ok, ale nic na parádu. Možná pro mimino, když co 3 měsíce potřebuje větší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
4.12.20 10:01

Oblečení je kvalitou děs :roll:
Možná něco do domácnosti by se dalo, ale oblečení fakt neee…
celkově tento obchod nemám ráda a téměř tam nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.12.20 10:01

Kupuju tam oblečení pro dítě, pro sebe spodní prádlo a bižuterii. Měli jsme i pár hraček a vydržely v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
6661
4.12.20 10:04

Kvalita oblečení hrozná, koupila jsem dětem, když byly malé max. na lítačku venku (tepláky, legíny, trička), kde by mi bylo líto, kdyby kvalitnější oblečení zničily. Po pár praních se to stejně začalo samo rozpadat a byly z toho hadry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.12.20 10:04

Běžné oblečení v Pepco nenakupuji - vzhledem k mizerné kvalitě. Co je ale fajn, tak jsou kousky à la Helloween, maškarní… případně různé “tylové” sukýnky na hraní. Praní to většinou nepřežije, a když tak jen s újmou, ale jako jednorázovka za pár korun je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
4.12.20 10:08

Za me des, nekvalitni levne zbozi, obleceni hruza, detem bych nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie