Nalepení Evry po pauze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.11.20 10:37

Nalepení Evry po pauze

Ahoj holky,
Můžete mi poradit? Když jsem první měsíc lepila evru v pondeli, v pondělí sundala udělala pauzu, nový měsíc taky budu lepit jen v pondělky, když nechci měnit den, že? Tak jsem to nějak pochopila v letáku. A prosím, když jsem ji odlepila nějak v 10 ráno, stačí to nalepit třeba do 2hod odpo? Nebo se musí co nejvíc přesně? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76012
6.11.20 11:50

Ano, odlepuješ, nalepuješ pořád v pondělky
ta 4 hodinová pauza snad nevadí, ale já vždy odlepím a zas hned nalepím druhou - jinak bych se bála, že na to zapomenu úplně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.20 11:54
Joo, díky, já spíš že budu v práci, tak ať to nemusím řešit tam a raději v klidu doma :) a můžu ještě otázku? Odmastujes si před tím to místo, kam to nalepis? :)
@stinga píše:
Ano, odlepuješ, nalepuješ pořád v pondělky
ta 4 hodinová pauza snad nevadí, ale já vždy odlepím a zas hned nalepím druhou - jinak bych se bála, že na to zapomenu úplně :)
@stinga
  • Citovat
  • Upravit
20.2.23 09:47

Dobrý den chtěla bych se zeptat. První měsic jsem lepila náplasti vždy v neděli. Teď budu dělat pauzu jak v neděli odlepim, a tu novou naplast nalepim zase v neděli po pauze? Byla jsem z těch čísel v příbalovem letáku trochu mimo😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.2.23 23:39

Ahoj, také mám Evru a ano, budeš lepit v pondělky a pauza od odlepení a nalepení by neměla být delší než 3 hodiny, pak se snižuje účinnost antikoncepce, ale taky jsem to kolikrát udělala, že jsem jí odlepila, zapomněla na to a nalepila třeba klidně až po celém dni a mám jí 4 roky a funguje. :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.2.23 23:40

@novakov3819
Ano, vždy v ten stejný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...