Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, odlepuješ, nalepuješ pořád v pondělky
ta 4 hodinová pauza snad nevadí, ale já vždy odlepím a zas hned nalepím druhou - jinak bych se bála, že na to zapomenu úplně ![]()
@stinga píše:
Ano, odlepuješ, nalepuješ pořád v pondělky
ta 4 hodinová pauza snad nevadí, ale já vždy odlepím a zas hned nalepím druhou - jinak bych se bála, že na to zapomenu úplně
@stinga
Dobrý den chtěla bych se zeptat. První měsic jsem lepila náplasti vždy v neděli. Teď budu dělat pauzu jak v neděli odlepim, a tu novou naplast nalepim zase v neděli po pauze? Byla jsem z těch čísel v příbalovem letáku trochu mimo😬
Ahoj, také mám Evru a ano, budeš lepit v pondělky a pauza od odlepení a nalepení by neměla být delší než 3 hodiny, pak se snižuje účinnost antikoncepce, ale taky jsem to kolikrát udělala, že jsem jí odlepila, zapomněla na to a nalepila třeba klidně až po celém dni a mám jí 4 roky a funguje.
![]()
Ahoj holky,
Můžete mi poradit? Když jsem první měsíc lepila evru v pondeli, v pondělí sundala udělala pauzu, nový měsíc taky budu lepit jen v pondělky, když nechci měnit den, že? Tak jsem to nějak pochopila v letáku. A prosím, když jsem ji odlepila nějak v 10 ráno, stačí to nalepit třeba do 2hod odpo? Nebo se musí co nejvíc přesně?