Nález na průduškách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
17.12.14 16:15

nález na průduškách

Ahoj, malé jsou dva měsíce a má prý bacil na průduškách. Nejdřív chrčela dostala sirup po kterém kašlala, poté antibiotika kašel sice ustoupil ale stále sípala doktorce se to stále nelíbí nyní inhalujem, léky, sirup :oops: chce nás taky poslat do nemocnice :,( může to být astma, alergie? :think: nebo to bude zánět průdušek??mám žádat krevní testy, rengen??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
17.12.14 16:32

Pokud sipala, tak bych to viděla spis na laringitidu, tam jsou důležité ty inhalace a s tak malym miminkem bych se při laryngitide nemocnici nebránila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
17.12.14 19:52

U nás to začala ve třech měsících. Nejprve ventolin v sirupu, pak foukačka (inhalátor), při záchvatech rectodelt čípek, strčit na studený vzduch, ať se nadechne. U nás se jedná o astma. Chodíme do penumologické ordinace.
Laringitida to zřejmě nebude, ta má sice podobný průběh, ale přichází nečekaně v noci, kdy dítě, kterému nic nebylo, se najednou dusí.
V nemocnici ti nic jiného nedají, čípky a inhalovat.
Tohle počasí je pro astmatiky bohužel hrůza, u nás je to už druhý týden noc co noc v záchvatech. Min. týden už jsem myslela, že budu volat rychlou, nakonec čípek zabral a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 19:55

@eseta u nás přišla laringitida z ničeho nic odpoledne, proto mě napadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
17.12.14 20:15

@Ivaneska to je možný, přichází, když je dítě v klidu, proto nejčastěji v noci, ale právě, že nečekaně - dítěti do té doby jakoby nic není.
Zakladatelky malá měla nejprve jakoby nachlazení a z toho se to usadilo na průduškách…neumím to přesně popsat, ale chci tím říct, že už jakoby jevila známky nemoci, při poslechu je slyšet chrčení i když by ještě ani nekašlala, kdežto u laringitidy by ani dopoledne doktor nic nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:19

@eseta u nás to pravé začalo takhle blbě, nejdřív jen teplota, kasel a ryma, tak hurá k pediatrovi. Na poslech lehké zahleneni, jen nějaká viróza, druhý den jsem s klukem letěla na pohotovost, byla to první laringitida cco jsem zažila, pokud možno už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.12.14 20:43

Mě chrčela už když jsme přišli z porodnice, prý to byla plodová voda :? když jsem řekla v poradně že se mi to vůbec nelíbí tak začal tento kolotoč! jinak teplota, rýma, kašel nic takového neměla jen ten poslech :roll: proto už mě napadá cokoli do nemocnice se mi s ní moc nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
18.12.14 14:33

@Ivaneska tak to je celkem malo, ze ma nejake priznaky predem, ale nic neni nemozne :kytka:
No a predstav si, ze ty zachvaty, co uz nechces nikdy vic, ja mam doma porad :zed:

@kellík dle me to bude to stejne, co ma moje.
Kasel prichazi pozdeji, nebyva to jako prvotni problem. U nas to ted naposledy bylo tak, ze mela horecky a nic k tomi. Proste jen horecky. Do dvou dnu ryma a kasel. Bohuzel u astmatika se vetsinou kazda ryma ihned slozi na prudusky a zacne to delat neplechu. Nastalo sipani, chropteni a uz to jelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí