Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Nowuka2 kočička se venku trápí. Denně řve u garáže a chce dovnitř a u toho se klepe. Je to kříženka nějaké ušlechtilé rasy. My máme obyčejné venkovské micky, které spí venku na seníku. Tahle se tam trápí a řve klidně několik hodin.
My to dali na město, vyvěsili inzeráty, tak přemýšlím, kolik času dát.
pokud je to kříženka ušlechtilé rasy, tak venku moc trpí a může i onemocnět. Ale zase těmto kříženkám se většinou podaří rychleji najít nové majitele, třeba přes fb, nebo zkuste nejbližší soukromé depozitum, ať vám pomůžou s inzercí
@Anonymní píše:
@Kelsey my si ji nechat nemůžeme. Podle chování je to kočka zvyklá v domě, venku se trápí.
no jak jí dáte nažrat už tam zůstane to je prostě fakt. navíc jestli neni kastrovaná ještě zabřezne a co potom? Kočce pokud se nedá rádlo půjde o dům dál, navíc jestli je zvyklá doma a vy doma očku nechcete? možná někomu utekla a vrátí se domů ![]()
@Muzz pouc mě, jak nekrmit kočku, když krmis svoje kočky. Kocicka je mladá a hodne přítulná, věřím, že ji pustili ven, aby se proběhla, někdo šel okolo a ona se připojila. Podobně se toulala kočka od tchána. Ten ji pak dal obojek s číslem a jel pro ni i 3 km, pry se jen tak připojila a šla s nimi, za 2 dny volali…
@Anonymní píše:
@Kelsey my si ji nechat nemůžeme. Podle chování je to kočka zvyklá v domě, venku se trápí.
Proc si ji nechat nemuzete? Treba i v domě.
Dala bych ji na svatozář, darovat. jestli to je slechtena kocka, tak zajem bude velky.
@Markéta80 my ji najíst nedali, prifarila se nám do tlupy. Je tu už paty den a k odchodu se nemá. Má tu jídlo, ale naše kočky krmit musím.
@stinga to vím, že to není dobře, proto to řeším.
Kontaktovala bych nejbližší depozitum. Pokud není zvykla venku, tak se bude akorát trápit a přestat krmit nemůžeš, když mas vlastní venkovní ![]()
@Dojcanis máme 2 svoje kočky a do domu kočku nechci.
Ona není ušlechtilá. Je to kříženka asi britské modré, moc krásná, mazlivá, přítulná…
@Anonymní píše:
@Markéta80 my ji najíst nedali, prifarila se nám do tlupy. Je tu už paty den a k odchodu se nemá. Má tu jídlo, ale naše kočky krmit musím.@stinga to vím, že to není dobře, proto to řeším.
ale nažere se takže se nikam nepohrne
. veterinář neporadí další postup? kočka se nikam stěhovat asi nechce a až porodí kotata tak se jí nezbavíte vůbec, pokud neni kastrovaná tak kdo ví ![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek co je depozitum?
Je to přechodná pece o kočky než se jim najde nový domov. Takové male útulky u hodných lidi ![]()
@Tichošlápek tak jsem v okolí žádné nenašla a nepředpokládám, že 60 km daleko budou jasat, že jim chci nacpat kočku.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek tak jsem v okolí žádné nenašla a nepředpokládám, že 60 km daleko budou jasat, že jim chci nacpat kočku.
Mohli by alespoň poradit postup
anebo jak píší holky nabidni kočičku tady. Třeba za ni někdo bude rad
Myslim, ze jsi udelala vse, co jsi mohla. pokud by ji nekdo hledal, urcite by narazil na tve vyvesene inzeraty, fb apod. takze asi ji nikdo nechce
kdyz ji doma nechcete, zkus nekoho jineho hledat hned, na co cekat. venku je kosa, kocka zvykla v byte musi trpet. pomoci fb treba, vyfot a nahod, jestli je pekna a pritulna, mohlo by to byt rychle. nebo popremyslej, treba i nekoho znas, kdo by chtel kocicandu.
ja mam sve zkusenosti, svoji kocku jsem bohuzel ztratila a hledala jak besna uplne vsude, prolejzala jsem internet cele noci. kez by se nekdo zachoval jako ty. jsi moc hodna.
a krmim tlupu venkovnich tulaku. ted na zimu jsem jim udelala polystyrenove boudicky, at jsou aspon v teple. jenze tady na vesnici vypadam spis jak blazen, lidi tu kocky vubec neresi, je jim to uplne jedno. jeste ze jsou i lidi jako ty! ![]()