Štěně většího plemene

32
5.12.16 11:22

ne

:srdce:

Příspěvek upraven 05.05.19 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15474
5.12.16 11:25

Zahrada jí je malá??? Co je to za kec? Tak zvedněte zadek a běžte s ní mimo tu zahradu. Psovi je zahrada k ničemu, většinou ho to na ní samotného stejně nebaví, takže nelítá, nehraje si. Potřebuje společnost a procházky.
Chudák pes. kvůli lenosti a pohodlí majitele musí z domu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.12.16 11:28

A vašemu dítěti není třeba malý pokojíček? Že by šlo z domu. Tak s ní jděte jednou denně na hodinku ven a nebude jí zahrada malá. Tohle nechápu. Njn. štěně vyrostlo, tak šup s ním pryč. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.12.16 11:28

T

Příspěvek upraven 07.12.16 v 08:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
5.12.16 11:29
@kam2 píše:
A vašemu dítěti není třeba malý pokojíček? Že by šlo z domu. Tak s ní jděte jednou denně na hodinku ven a nebude jí zahrada malá. Tohle nechápu. Njn. štěně vyrostlo, tak šup s ním pryč. :zed:

Přesně tohle mě napadlo taky :roll:

A teď tady dostaneme, že srovnáváme dítě a psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To je přece absolutně nesrovnatelné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.12.16 11:30

Š

Příspěvek upraven 07.12.16 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.12.16 11:33

Jestli se potřebujete zbavit psa, tak určitě ne tady. Spíš bych dala inzerát na bazoš nebo na inzerci psů. Doufám, že najde lepší majitele, než jste vy. Jen doufám, že neskončí někde v množírně ve sklepě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
5.12.16 11:34
@konikoni píše: Štěně jsme našli na ulici zbědovaný, dali mu, co bylo třeba. Nemusíte se do mě navážet, protože nemáme prostor.

A půl roku jste prostor měli? Promiň, sama mám dva psy a pokud bych našla psa venku, tak ho umístím do útulku. Rozhodně si nebudu pěstovat vazby na půl roku a pak šup s ním pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
5.12.16 11:44

@kam2 Tak vis jak, supersladke chundelate stenatko si kazdy rad necha. A ted najednou v jeho pul roce zjistuji, ze jim ta plysova kulicka vyrostla a musi se ji venovat. Co na tom, ze mnohem vetsi psi ziji s lidma treba v panelakovych bytech naprosto bez jakekoliv zahrady. Holt ono musi panicci nekolikrat denne zvednout zadek a se psem jit ven neco delat. Psovi zahrada nestaci, musi se vencit. To jak je zahrada velka, je fuk, vetsinu dne, kdy nejsou panicci doma, stejne pes prospi.

Příspěvek upraven 05.12.16 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.12.16 11:49

Bobiška malinká, chudáček, já už sem se ptala přítele za by jsme si jí vzali, ale čekám druhé dítko tak mi to zamítnul. škoda snad najde lidi s dobrým srdíčkem co se ji už nezbaví :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
5.12.16 11:51
@kam2 píše:
A půl roku jste prostor měli? Promiň, sama mám dva psy a pokud bych našla psa venku, tak ho umístím do útulku. Rozhodně si nebudu pěstovat vazby na půl roku a pak šup s ním pryč.

Hmm, je to blbé, jako malé štěňátko mohlo snáze najít domov, teď v půl roce už to bude obtížnější. Každopádně přeju @konikoni a hlavně tomu štěněti, aby našli vhodné paniky co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.12.16 11:57

N

Příspěvek upraven 07.12.16 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.12.16 12:08

P

Příspěvek upraven 07.12.16 v 08:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
5.12.16 12:28
@konikoni píše:
Právě jsem si myslela, že to tady bude lepší než na nějakých inzerátech v novinách. Myslela jsem, že sem chodí lidi, co mají psy rádi a ne ženský, co sice vědí všechno nejlíp, ale jsou zlé, až to bolí i přes obrazovku :think:

Právě proto, že máme psy rády, tak bychom se jich nezbavovali, víš? :roll: :roll: Jen proto, že jsme líní s tím psem jít ven. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.12.16 12:38

Jezis marja 8o když toho psa nechcete tak se nevyjadrujte rejpalky, nektery tu permanentne trpite PMS. radeji at si vezme hafana nekdo, kdo je treba sportovne zalozenej a bude ho brat na tury a do lesa a bude se mu venovat. :nevim: neni nic horsiho nez psisko jen u baraku, po.rana zahrada :nevim: kazdej ten cas proste nema. a je od ni skvely, ze chce najit lepsiho pana. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný