Nalitá voda v notebooku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nalitá voda v notebooku
Ahojky holky, jsem blbá, nevypila jsem vodu, nechala jsem ji u počítače, nechtělo mě to uklízet, žduchla sjem do toho a voda v notebooku
. Holky je šance, že bude fakat či ta šance tam není žádná
, notebook je starý rok a půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@slečna97 šance je vždycky. Mi miláček do noťase vylil půl flašky šťávy. Noťas to kupodivu rozchodil..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se no při mém štěstí asi těžko, ach jo ![]()
Mám aspoň počítač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..hlavně nezapínat..vypnout..obrátit tak, aby případná voda vytekla..pokud máte takové ty pohlcovače vlhkosti ( bývají v krabicích od bot) tak je obložit a vytáhnout baterku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlíp to co nejrychleji nějak vsušit, aby byla minimální šance k nějakým zkratům.
- Citovat
- Upravit
@slečna97 píše:
@martina.se no při mém štěstí asi těžko, ach jo
Mám aspoň počítač
njn, náhoda je blbec. Okamžitě vypnout, nechat důkladně vyschnout a pak uvidíš. Stejně s tim nic moc neuděláš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@forstella no půjde do servisu a uvidí se, ale jak čtu tak snad budu mít stěstíčko a rozchodí to
a když ne tak 10 000 je pr*eli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Voda je dobrá, horší by byla šťáva nebo mléko. nech to vysušit co nejdůkladněji a zapni třeba až pozítří, šance tu rozhodně je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Švagr obrátil do noťasu pivo
Nerozchodil to (noťas
), oprava cca 10 tis, ale už jsou to asi tři roky. Odešla celá základní deska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel vylil do klávesnice pivo
Nevyschlo to, NB skončil v servisu..smáli se, ale opravili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slečna97 Já si na noťas vylila trochu kafe s mlíkem a funguje tak na půl. Klávesnice nefunguje-mám připojenou klasickou přes usb a notas je úplně nechutně zpomalenej a seká se tak, že bych ho nejradši rozmlátila kladivem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit