Kapsle Nespresso - objednávky z Brna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kapsle Nespresso - objednavky z Brna
Ahoj, je tu nekdo z Brna, kdo vlastni kavovar Nespresso a rad by si se mnou objednaval kapsle? Tech 130Kc postovnyho me rozciluje. I ta minimalni objednavka 50 kapsli. Ze bysme se podelili o postovne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A kolik te kavy vypijete? My si vzdy objednavali tech 20 baleni, kdy uz byla doprava zdarma a vydrzelo nam to ve 2 lidech + obcas navstevach tak pul, 3/4 roku… Jinak asi neporadim, z Brna nejsme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandule121 Kafe doma piju jen ja a navstevy. Samozrejme, ze bych si tech 20 baleni objednat mohla, ale mne to prijde naraz jako strasne moc penez za kafe. Takhle po troskach to moc neboli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dufka píše:
@Levandule121 Kafe doma piju jen ja a navstevy. Samozrejme, ze bych si tech 20 baleni objednat mohla, ale mne to prijde naraz jako strasne moc penez za kafe. Takhle po troskach to moc neboli
Trosku mi to pripada, jako tankovat za 500 i kdyz clovek jezdi autem kazdy den a tankovat musi kazdy tyden. Preci 4× 500 jednou tydne neni takova suma, jako 2000 za mesic ;0)
Objednej najednou vic a usetris ze postovne, ktere bys platila nekolikrat ;0)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Brna, ale objednávám tak abych neplatila poštovné. Někde v centru se dají koupit kapsle, ale nevím jak to vychází finančně.
už jsem to našla - tady:
http://www.spink.cz/…spresso.html?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kar-maa Bozinku, proc mne stale udivuje, ze se tady clovek docka uplne zcestne odpovedi. Kdybych si mesicne prolila hrdlem kafe za 2000Kc, tak to neresim a objednam… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišela1 Jo, o tom vim. Jen je to asi o 40Kc drazsi nez normalne. Ale diky. Objednavas teda pokazdy za ty 2000Kc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dufka to bylo jen prirovnani. Vzdyt to kafe stejne vypijes, tak by sis mela objednat tolik, aby jsi neplatila postu a usetris a nemusis nikoho shanet.
A necerti se ;0)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit