Elektrická chladnička do auta i sítě

664
2.6.14 10:49

Elektrická chladnička do auta i sítě

Ahoj holky, zvazujeme koupi chladnicky (takovy ten box), s napajenim do site i do zapalovace v aute. Zrovna se i vyrojili v letacich, vsechny jsou no name znacky… Nemate nekdo zkusenost s tou z Lidlu? Predstavuju si malou lednicku, ale nevim dle popisu, jestli to od te bedynky muzu skutecne cekat. Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
2.6.14 10:54

@Gonyosoma no od takové můžeš očekávat, že to, co tam dáš vychlazené a studené, tam několik hodin vydrží, ale rozhodně ne, že když tam dáš teplé, tak ti to vychladí…
To chce potom mít kompresorovou, ale cenově je to už někde úplně jinde… taková chladí i mrazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
2.6.14 10:56

Naši si jí taky chtěli do auta pořídit a nakonec to vzdali. Dokáže to ochladit jen o pár stupňů, takže ve vyhřátém zaparkovaném autě ti to chlad stejně neudrží. Je to spíš na to si tam dát na cestu věci co musí zůstat v chladu a ve větraném autě to chlad udrží. Nebo v kempu ve stínu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
2.6.14 11:07

@Gonyosoma tak nemám zkušenost s tou lidlu, my máme nějakou za 3,5tis a chladí „delta 20°C“ tzn, že když je 20°C venkovní okolí, uvnitř je v jedné polovině kolem 0. používáme ji i normálně, když je oslava, tak v ní máme nápoje, nebo třeba dort… ale teda než někam jedem, vychladím ji o 24hodin dříve, jakože prázdnou a než jedem, naskládám do ní jídlo, které vezem a dávám jej tedy z lednice. jinak dost dobře těsní, takže tu teplotu udrží. my jsme spokojeni, nečekám od toho dělání ledu, ale jídlo mi vydrží déle :palec: hlavně v létě pod stanem, kdy si obyčejně i vaříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.6.14 11:20

Hmmm :-( U te co myslim, pisou ze chladi o 17 stupnu. Jezdime na vikendy na chalupu, kde neni lednice (chalupa neni nase a lednici tam kupovat nechceme). Je to stary dum, chladny i v lete. Na cestu si do te chladnicky klidne namrazim ty naplne, jde mi o to, aby mi v tom vydrzelo treba maso, kdyz to dam do site. Desitku za lednicku/mraznicku nedame, to uz bychom tam sehnali lednici s mrazakem levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
2.6.14 11:34

@Gonyosoma já tam nemám náplně, dám to sítě a ono se to nachladí… pokud je v tom domě chladno, klíďo by to mělo vydržet, ne? jako čerstvé maso Ti v lednici při 5°C taky nevydrží týden, ne? ale máslo, salámy, sekanou, to tam normálně dávám :think: a vydrží to v poho… a pokud je v tom domě 20°C tak to stačí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.6.14 11:40

@21.6.2014 Naplne tam nejsou, ale mame je doma do chladici tasky. Jojo, taky si predstavuju, ze to nachladim doma, ty naplne pridam jen kvuli ceste… No proberu to jeste s muzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
2.6.14 11:41

@Gonyosoma Mame nějakou reklamní od pumpy a, když jí před cestou zapojíme doma 8 hodin to vydrží chladný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.6.14 11:43

@annaei To mi prijde hrozne malo. To vydrzi dele i chladici taska s tema mrazenyma naplnema :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.6.14 11:46
@Gonyosoma píše:
@annaei To mi prijde hrozne malo. To vydrzi dele i chladici taska s tema mrazenyma naplnema :-(

no tak tahle je něco o vlásek lepšího než chladící taška… jak jsem už psala, když to tam dáš studené a moc chladničku neotvíráš, tak to udrží chladné… když to tam dáš teplé, nevychladí… když to tam dáš zamrazené, tak to vydrží i celý den, jen to postupně povolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.6.14 11:48

@Regina Hero Ale kdyz to dam do site, vydrzi tam urcita teplota treba tyden, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.6.14 11:52

@Gonyosoma je jedno, jestli je zapnutá v autě nebo v síti, prostě na týden to určitě není… ono to postupně i v ní teplá… nefunguje to jako lednička… jen jako izolace… jestli chceš něco, aby to vydrželo týden, tak to pak tu lepší kompresorovou… nebo možná levněji vyjde koupit nějakou miniledničku… jako klasickou… ale zase ta kompresorová do auta má daleko víc využití…

Myslím, že máme tuhle… http://www.kasa.cz/…undai-mc-24/
A je to tak na jednodenní výlet… druhý den i přes neustálé zapnutí už je vše jako bys to tam ani neměla… pomůže přidat namrazené ty namrazené náplně, ale když budete někde mimo, tak je asi nenamrazíš… proto jsme si koupili tu kompresorovou… ale zase my hodně cestujeme a tak ji využijeme…

Příspěvek upraven 02.06.14 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
2.6.14 11:57

@Gonyosoma @Regina Hero holky nevím, jestli máme komresorovou ale nám tam 10dní vše vydrželo chladné, nic se nezkazilo, v kempu to bylo v síti a v přes den v autě, jak jsme se přesouvali. prostě třeba v noci, když se tam nelezlo, tak seto zas vychladilo… na těch delta 20…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
2.6.14 11:58

@Regina Hero pak to stale asi dost dobre nechapu. Zrovna dvakrat technicky typ nejsem, ale pokud bude box stat tyden nekde, kde je dvacet stupnu, bude v siti, pak pri chlazeni o 17 stupnu tam musi byt tyden 3 stupne, ne? Takze se da v klidu pouzit jako bezna lednice… Pokud to tak neni, prosim vic polopate… Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.6.14 12:21

@Gonyosoma ano, píšou to tam tak… ale já ti píšu zase jen naše zkušenosti s výš uvedenou… prostě tak, že by vše vychladila dejme tomu na ty tři stupně, tak to nefungovalo… udržela chladné to, co jsi tam vychlazené už dala… ale i při plném provozu to nevydrželo celý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí