2v1 ruční masomlýn Dedra

461
22.5.14 20:34

2v1 ruční MASOMLÝN Dedra

Ahoj všem, nemáte někdo náhodou tento mlýnek? Asi je to novinka. Docela se mi líbí tak uvažuji o koupi. Co na něj říkáte? :)
 http://www.dedra.cz/cz/produkty/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
6.6.14 13:25

Masomlýn

Ahoj, taky o něm uvažuju. Koupilas, nebo sis to rozmyslela? Já už dlouho sháním něco, co by bylo víceméně universální, abych nemusela mít zvlášť mlýnek na maso, zvlášť na strouhanku atd. Tak do něj asi půjdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.6.14 21:27

@Pettra85 Ještě né, já než se k něčemu rozhoupu ta dlouho pokukuju ;) Ale psala mě jedna paní že dělá Dedru a prodala ho a prý je majitelka spokojená. Trochu sem se obávala toho že je celý z plastu ale prý je to v pohodě. Tak uvidím jestly mě přesvědčí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.6.14 22:00

Tak já byla rychlejší a už ho mám :-) Zatím teda jen v krabici, ještě jsem nezkoušela. Plast mi přijde pevný, jen je tam milion nástavců a nikde žádný návod :-) Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.6.14 23:03

@Pettra85 Super tak pak dej vědět jak jsi spokojená a třeba mě to přesvědčí a taky si ho pořídím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.14 11:08

Dobrý den! Také se mi líbil tento mlýnek a hlavně i jeho nástavce. Sehnala jsem ho na akci v Kauflandu za 229,– Což je úplně skvělá cena. ;) Ale je fakt, že mu chybí 4 nástavce na těstoviny. Ale myslím, že se to dá oželet. Ne? Ale kdyby jste někdo věděl, kde je sehnat, tak vám budu vděčná. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí