Pračka Samsung Eco Bubble - rada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka Samsung Eco Bubble - rada???
Holky dnes ráno mi pračka nedoprala program, nejde otevřít a na displayi to hází 5E, bohužel jsem při stěhování někde pozbyla manuál a to CD, co k tomu bylo a na netu na manuálech mi to nejde otevřít, nevíte někdo co to znamená (to 5E)? Nebo co s tím? Zkoušela jsem dát jen ždímání i znovu vyprat v jiném programu, ale stále to samé
V záruce už není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ajuschak mám pračku samsung a podle mého manuálu znamená kod 5E toto: vypusťte vodu z vany pomocí nouzové vypouštěcí trubice, vyčistěte filtr čerpadla a zajistěte, aby byla vypouštěcí hadice správně připevněna"
Už se mi to taky stalo a byla jsem vyděšená co se děje, stačí to opravdu jen spodem vypustit a vyšroubovat ten filtr, bude asi pěkně zanešený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jase1 a ještě takový blbý dotaz
to jste si vyčistila sama, nebo servis? Vodu už jsem vypustila, ale filtr nějak nemůžu najít, zanešený bude určitě, máme ji 3 roky a ještě se nečistil
Tak já jen jestli náhodou nevíte kde je, zda ze zadu nebo zdola… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ajuschak dole jak se vypouští voda tou hadičkou, tak za tím je taková bílá plochá věc s výstupkem - omlouvám se, nevím jak to polopaticky lépe popsat, a to se normálně odšroubuje a vytáhne, to už je ten filtr, bude na tom asi bordýlek, tak pořádně očistit. Čistím si to sama jednou za čas. A nelekej se, v tom filtru je i po vypuštění pračky trocha vody, tak to asi trochu vyteče. Tak čištění zdar
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jase1 ještě jednou moc děkuji za záchranu
našla jsem, vyčistila, funguje jupí
jste zlatá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám novou pračku samsung ecco bubble a chtěla jsem se zeptat, když tam je ten rozmichávač prášku mužů hodi i kapsli přímo do bubnu? ![]()
- Citovat
- Upravit