Pračka Samsung Eco Bubble - rada

1137
29.5.14 09:24

Pračka Samsung Eco Bubble - rada???

Holky dnes ráno mi pračka nedoprala program, nejde otevřít a na displayi to hází 5E, bohužel jsem při stěhování někde pozbyla manuál a to CD, co k tomu bylo a na netu na manuálech mi to nejde otevřít, nevíte někdo co to znamená (to 5E)? Nebo co s tím? Zkoušela jsem dát jen ždímání i znovu vyprat v jiném programu, ale stále to samé :-( V záruce už není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2166
29.5.14 09:53

@Ajuschak mám pračku samsung a podle mého manuálu znamená kod 5E toto: vypusťte vodu z vany pomocí nouzové vypouštěcí trubice, vyčistěte filtr čerpadla a zajistěte, aby byla vypouštěcí hadice správně připevněna"
Už se mi to taky stalo a byla jsem vyděšená co se děje, stačí to opravdu jen spodem vypustit a vyšroubovat ten filtr, bude asi pěkně zanešený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.5.14 09:56

Jéééjky hrozně moc Vám děkuji :srdce: :srdce: :srdce: @Jase1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
29.5.14 09:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.5.14 10:34

@Jase1 a ještě takový blbý dotaz :oops: to jste si vyčistila sama, nebo servis? Vodu už jsem vypustila, ale filtr nějak nemůžu najít, zanešený bude určitě, máme ji 3 roky a ještě se nečistil :-( Tak já jen jestli náhodou nevíte kde je, zda ze zadu nebo zdola… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2166
29.5.14 10:40

@Ajuschak dole jak se vypouští voda tou hadičkou, tak za tím je taková bílá plochá věc s výstupkem - omlouvám se, nevím jak to polopaticky lépe popsat, a to se normálně odšroubuje a vytáhne, to už je ten filtr, bude na tom asi bordýlek, tak pořádně očistit. Čistím si to sama jednou za čas. A nelekej se, v tom filtru je i po vypuštění pračky trocha vody, tak to asi trochu vyteče. Tak čištění zdar :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
29.5.14 13:17

@Jase1 ještě jednou moc děkuji za záchranu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: našla jsem, vyčistila, funguje jupí :palec: :palec: :palec: jste zlatá :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 18:09

Ahoj holky, mám novou pračku samsung ecco bubble a chtěla jsem se zeptat, když tam je ten rozmichávač prášku mužů hodi i kapsli přímo do bubnu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max