Nalokala se vody

131
6.1.24 19:37

Nalokala se vody

Ahoj dcera 7 měsíců se otočila částečně ve vaně a trochu se nalokala.. vytáhla jsem otočila na ruce a poplacala po zádickach a kašlala. Ve vodě ještě samozřejmě byl mycí přípravek od Biodermy pro děti.
S tím nalokanim.. mám něco pozorovat? Nebo to poplácání stačilo? A ta Bioderma? Trocha asi nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1318
6.1.24 19:38
@Bruneta15 píše:
Ahoj dcera 7 měsíců se otočila částečně ve vaně a trochu se nalokala.. vytáhla jsem otočila na ruce a poplacala po zádickach a kašlala. Ve vodě ještě samozřejmě byl mycí přípravek od Biodermy pro děti.
S tím nalokanim.. mám něco pozorovat? Nebo to poplácání stačilo? A ta Bioderma? Trocha asi nevadí

Nic se ji nestalo, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 19:39

Klid, klid, klid. Nic to není. Pamatuji si, že jeden můj spolužák jako batole vypil půl flašky jaru na nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.1.24 20:32

@Labužník mirabelka02 brácha vypil panáka nafty, nafta v láhvi od cocacoly ale to teda skončil v nemocnici. Bylo mu tehdy okolo 2 let a vlezl tátovi do dílny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
6.1.24 20:41

To bude vpohode neboj.
A no nevím jestli sme někdy něco vypili ale brácha okousal hlavičky sirek, což teda naštěstí bylo vpohode a třeba já sem okousala mamce difmbachii…to už taková sranda nebyla…😂 🙈 A taky sem snědla rajčata čerstvé postříkana nějakým postřikem…to naši taky vysilovali ale taky se nic nestalo…
Dcera v létě docela slušně upijela vodu z bazénu a vířivky u rodičů..samozřejmě tam mají nějakou chemii, ale taky se jí nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.1.24 21:21

A s tím jak stačilo poplácat po zádickach, to stačí? Stalo se mi poprvé a reagovala jsem tak nějak intuitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
6.1.24 21:29

Trochu Biodermy bych fakt neřešila. Je to pro děti, takže ikdyž trochu upijí, tak se jim nic nestane.
A s tím nalokáním….. ještě počkej, kolikrát budeš plácat po zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.1.24 21:33

Já řešila když se syn zakuckal při dávání sirupu proti horečce.
Jedinou řadu co jsem dostala, tak bylo sledovat, zda nic nevdechl do plic.
Ale to u vás nepředpokládám.
Prostě si klasicky jako každé jiné dítě lokla vody z koupání a zakuclala se. Není to naposledy.
Buď v klidu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
6.1.24 22:01

@Ťarbík01 myslím že to se nestalo.. každopádně jak se pozná vdechnutí do plic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.1.24 22:51

@Bruneta15 kopíruji. Plíce jsou velmi citlivý orgán, ve kterém mohou – v našem případě při vdechnutí vody – nastat složité procesy vedoucí až k jejich poškození, rozvoji otoku plic a multiorgánovému selhání

Ale to u vás nehrozí na 99,9%. U nás fakt syn kašlal jak blázen a pak se z toho pozvracel.
U vás to prostě bylo dle mého klasice nalokani vody a pohoda.
Ale prostě dobre vědět co sledovat. Kdyby náhodou něco, hned zpozornis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.1.24 22:56

@Bruneta15 ale nám snad říkali, že bez hrozil u nás ne otok, ale zánět nebo už fakt nevím.
No prostě kdybz se to do 34 hodin něco dost nelíbilo, nechtěla jíst, byla protivná atd., tak zpozorni.

Ale jak jsem psala. Fakt to u vás nic nebude. Píši ti to jen kdybys řešila (doufám že nikdy těšit nebudeš) to co my.
Prostě u vás si klasicky lokla. Jako každé dítě. ;)
Hele u nás to fakt bylo, že to syn asi vdechl. :nevim: A to u vás nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí