Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, s tímto kočárkem jezdím už rok a připadám si jako úplnej blbec, protože jsem dodnes nepřišla na to, jak se na něj dává ten originální nánožník:-( Vždycky ho tam nějak namuchlám, různě pozastrkuju, vypadá to děsně:-( Hlavně jsem dodnes nepřišla na to, kam se dávají ta velká oka po stranách. Můžete mi někdo poradit? Nejlépe polopaticky a s obrázkem?:-D
Děkuji!
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6@Gretchen Já ho viděla v prodejně a řekla bych, že nějak inteligentně tam nacpat prostě nejde, je dost nedomyšlený. Teda, pokud dělají pořád ten samý. Nakonec jsme ho nevzala s tím, že si pořídím nějaký univerzální.
Ahojky, taky s tím bojuju. Malý má zatím jen 10 měsíců, takže ty oka dávám tak, jak je madlo, to odepnu a zapnu do ok (snad se to dá pochopit
). Takže budu taky ráda za rady. ![]()
http://www.gessleincz.cz/…esslein.html
My měli Gesslein, bez nánožníku, a na boudě bylia nějaká poutka s knoflíky, tak si myslím, že to k tomu nějak patří…Jako na obrázku
Já ten nánožník taky nechápu
. Ta oka taky nevím kam se strkají. Jestli jdou někam smysluplně strčit, když malý jezdí směrem ke mně. Já mám F3, ale korbička i nánožník jsou stejné jako u F6.
@arcanobacterium Co odepneš a zapneš do ok? Nějak to nechápu ![]()
Ten nánožník za ty prachy fakt nestojí ![]()
@arcanobacterium Jestli to chapu dobre, tak mas pak ten nanoznik jakoby pod tim madlem? To uz jsem taky zkousela, bylo to cely takovy nejaky zmuchlany (ostatne jako vsechny moje pokusy:-D )
Ja ten nanoznik vzdycky pridelam za knofliky k boudicce a zbytek pak tak podivne bezvladne visi jak stara fusekle, zavidim maminkam s „normalnimi“ nanozniky:-D Jinak si na ten kocarek nemuzu stezovat, ale tohle je fakt vopruz.
@meduzza @Gretchen
Odmontuju madlo, dám nánožník a do ok zase přimontuju madlo, takže nánožník je pod madlem (zda to tak má být
). Jinak jsem nepřišla nato, na co ty oka jsou. Je to zmuchlané a nevzhledné, ale malému to navadí a když je venku hnusně a hodně fouká, tak mu deka nestačí. ![]()