Náplně do dávkovače mýdla dettol
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Náplně do dávkovače mýdla dettol
Ahoj všem, dostali jsme k vánocům dávkovače mýdla Dettol ale máme hned 3(kuchiň a dvě koupelny) náplně jsou dost drahé a tak jsem se chtěla zeptat jak to řešíte? Je nějaká náhradní varianta? Musím kupovat jen originál? díky všem za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V práci udělali dírku z vrchu a dávali tam obyč. tekuté mýdlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to šroubovákem sundáme ten zelený vrch ze kterého to jako teče a dolívám tam normální tekuté mýdlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi je si poridit domu opici a potom zjistit, ze nemam na banany… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja píše:
Nejlepsi je si poridit domu opici a potom zjistit, ze nemam na banany…
Však opici dostali jako dárek a nemusí ji kupovat BIO banány ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si to plním obyč mýdlem pomocí stříkačky (bez jehly), strčím to přímo do toho otvůrku co je dole, tak trochu z boku (je tam jakoby gumová ochrana, tak mimo to) a je to. Koupila jsem si velkou 60ml aby to šlo rychleji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc vám všem děkuji jsem si říkala že to jde určitě nějak naplnit jen jsem nevěděla jak na to
Děkuji
@74paja Děkuji i vám, sice nechápu proč píšete do diskuze kterou nemáte čím obohatit, ale to je vaše věc. Nikde jsem nenapsala že na náplně nemám, jen mi přijdou zbytečně drahé a díky bohu máme každý v životě jiné priority a já za ty peníze raději vezmu děti do bazénu nebo do Zzo než je dávat za,,značkové mýdlo,, Tím jsem Vám chtěla říct že realita je někde jinde než vaše teorie. Možná by bylo příště lepší si pořádně přečíst a když nic k tématu nemám nepřispívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucipe píše:
Moc vám všem děkuji jsem si říkala že to jde určitě nějak naplnit jen jsem nevěděla jak na toDěkuji@74paja Děkuji i vám, sice nechápu proč píšete do diskuze kterou nemáte čím obohatit, ale to je vaše věc. Nikde jsem nenapsala že na náplně nemám, jen mi přijdou zbytečně drahé a díky bohu máme každý v životě jiné priority a já za ty peníze raději vezmu děti do bazénu nebo do Zzo než je dávat za,,značkové mýdlo,, Tím jsem Vám chtěla říct že realita je někde jinde než vaše teorie. Možná by bylo příště lepší si pořádně přečíst a když nic k tématu nemám nepřispívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucipe píše:
Moc vám všem děkuji jsem si říkala že to jde určitě nějak naplnit jen jsem nevěděla jak na toDěkuji@74paja Děkuji i vám, sice nechápu proč píšete do diskuze kterou nemáte čím obohatit, ale to je vaše věc. Nikde jsem nenapsala že na náplně nemám, jen mi přijdou zbytečně drahé a díky bohu máme každý v životě jiné priority a já za ty peníze raději vezmu děti do bazénu nebo do Zzo než je dávat za,,značkové mýdlo,, Tím jsem Vám chtěla říct že realita je někde jinde než vaše teorie. Možná by bylo příště lepší si pořádně přečíst a když nic k tématu nemám nepřispívám.
Pani neomylna… Vzhledem k tomu, ze je to verejne forum, mohu si psat do jakehokoliv tematu co chci, at se vam to libi nebo ne. Jedinou chybicku, kterou jsem udelala ja, je to, ze jsem nepostrehla, ze jste dany davkovac mydla DOSTALA a NE KOUPILA. A preji hodne zdaru pri plneni strikackou.
BTW za par kacek se daji koupit mnohem vetsi davkovace mydla, ktere nemusite tak casto plnit a daji se naplnit pouhym odklopenim horniho vicka jakymkoliv tekutym mydlem a da se na nich nastavit i mnozstvi mydla.
A kdyz uz chcete tolik setrit, tak si spocitejte, na kolik vas vyjde obycejna kostka tuheho mydla oproti mydlu tekutemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@74paja víte já jsem nechodím proto abych rýpala do jiných nebo se hádala! I tak vám moc děkuji za vaše postřehy, to víte já to šetření tak zmáknuté nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne že bych si nechalporadit od pana „nejchytřejšího“ ale tento velký bezdotykový dávkovač jsem si koupil. i to největší nastavené množství bylo tak třetinové než u Dettolu a baterie vydržely tak tři týdny. Po reklamaci a výměně /kde jsem se dověděl, že si mám nabírat víckrát na jedno u, ytí/ jsem druhý, i když mě vyšel na víc než 700,– vyhodil. Takže takové rady, jaké dáváte vy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit