Nepomáhají mi tablety na kvasinky

Anonymní
11.8.21 19:17

Napomáhají mi tablety

Co dělat když mi napomáhají tablety na kvasinkovou infekci vypadalo to že už to bude v pohodě ale jela jsem do Brna a měla jsem zase výtok

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10
11.8.21 19:25

Kvasinky maji bohuzel tendence se hodne vracet. Me pomohlo omezit cukry, brat probiotika (investovala jsem do tech od Swissu a nelituji), a neprestavat to prelecovat antimykotiky - nejlepsi je volne prodejny Clotrimazol, ale pokud si na nej zvyknou, jdou predepsat i silnejsi u gynekologa. Pak se nemyt dole nicim jinym nez vodou (u me byl problem i intimni prostredky typu Chilli), myt se po kazdem styku a pripadne i prelecit pritele. No a nakonec poradim mozna zauvazovat o zmene HA pokud beres, ja mela kvasinky spustene hormonama v tehotenstvi :? samotny vytok ale ani kvasinky nemusi znacit, pokud to nepali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
11.8.21 19:28

.. a nebo to nejsou kvasinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 19:35

@Okta Na Gynekologii mi to řekli že to zánět je

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
11.8.21 19:38

Přelecit i partnera, můžete si to předávat vzájemně..

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.8.21 19:41

1. zajít na gynekologii, nechat si udělat stěry a léky na konkrétní mikroby co ti škodí. Zároveň tu samou účinnou látku je potřeba mazat na partnera, alespoň 10 dní za sebou. Do té doby spolu spát pouze s kondomem.

2. do té doby používat probiotické globule + mazat tím, co ti zafungovalo. Případně využívat lyzáty jako třeba candivac.

3. nenosit prádlo z umělých vláken déle, než jako součást předehry, kdy se rychle sundá, normálně nos volnější, prodyšné prádlo z přírodních vláken a hlavně nenos upnuté kalhoty. Ideální je chodit na ostro v sukni. Klín mýt pouze zvenčí, žádné výplachy a očisty a používat něco co má kyselé PH a co nejméně složek. Ale ve skutečnosti stačí i voda… Po koupání nezůstávej v mokrých plavkách. Při praní prádlo dezinfikuj - buď dezinfekcí, nebo vyvářením. To samé platí pro ručníky, kterými si utíráš klín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.8.21 19:43
@Anonymní píše:
@Okta Na Gynekologii mi to řekli že to zánět je

zánět nemusí být kvasinkového původu, pokud nedělali mikrobiologické rozbory, tak jen tipovali, protože to je nejpravděpodobnější příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
11.8.21 20:09
@Anonymní píše:
Co dělat když mi napomáhají tablety na kvasinkovou infekci vypadalo to že už to bude v pohodě ale jela jsem do Brna a měla jsem zase výtok

Jestli to nebylo tím, že jsi jela do Brna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.21 20:48

@Proto02 No nevím když jsem seděla v autě ale asi ne

• Citovat
  • Upravit
5378
11.8.21 21:48
@Ou píše:
1. zajít na gynekologii, nechat si udělat stěry a léky na konkrétní mikroby co ti škodí. Zároveň tu samou účinnou látku je potřeba mazat na partnera, alespoň 10 dní za sebou. Do té doby spolu spát pouze s kondomem.

2. do té doby používat probiotické globule + mazat tím, co ti zafungovalo. Případně využívat lyzáty jako třeba candivac.

3. nenosit prádlo z umělých vláken déle, než jako součást předehry, kdy se rychle sundá, normálně nos volnější, prodyšné prádlo z přírodních vláken a hlavně nenos upnuté kalhoty. Ideální je chodit na ostro v sukni. Klín mýt pouze zvenčí, žádné výplachy a očisty a používat něco co má kyselé PH a co nejméně složek. Ale ve skutečnosti stačí i voda… Po koupání nezůstávej v mokrých plavkách. Při praní prádlo dezinfikuj - buď dezinfekcí, nebo vyvářením. To samé platí pro ručníky, kterými si utíráš klín.

Ideální chodit naosteo, případně prádlu sušit na slunku. Omezit mydlo v intimních partiích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
11.8.21 21:52
@Anonymní píše:
Co dělat když mi napomáhají tablety na kvasinkovou infekci vypadalo to že už to bude v pohodě ale jela jsem do Brna a měla jsem zase výtok

V těhotenství k tomu bývá sklon. Tam pozor, zejména v časných fázích, na medikaci. Globule jsou účinné, ale zjistí si případně těhotenstvi, ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
11.8.21 22:42

Zítra jedu taky autem do Brna, tak snad to není nakažlivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie