Nepřestávající menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.8.21 09:49

nepřestávající menstruace

Ahoj, omluvte prosím anonymitu. Píšu ohledně menstruace. Beru antikoncepci, tedy jsem dělala sedmi denní pauzu, třetí den menstruaci dostala a dnes už jsem ji neměla mít. Místo toho ji mám od včerejšího nejsilnější za celou dobu (kdy normálně o ní poslední dny skoro ani nevim) a vůbec nepřestává (i když už beru prášky dál). Může to být tím, že jsem minulý měsíc sedmi denní pauzu kvůli dovolené vynechala (brala jsem dvě plata za sebou)? Případně co dělat jestli to bude trvat nějakou delší dobu?
Vím, že je asi brzo ještě to resit, ale trpím na velké menstruační bolesti a proto mě tohle dost omezuje. :(
Děkuji za případné odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.8.21 09:56

Může to být způsobeno vynecháním pauzy, protože ti sliznice více narostla. Ještě pár dní počkej a pak si eventuálně zajdi k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.21 10:08

Několikrát jsem prodlužovala antikoncepci, a tohle se mi nestalo. Je ale pravda, že to při antikoncepci mívám kolem 7 - 8 dni, přičemž už třeba 2-3 dny beru prášky a stále to mám. Ať si to prodloužim nebo ne.

Záleží o jak dlouho se ti to protáhlo:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.21 10:12

Zatím se to protáhlo právě jen o den, spíš mi jde o to, že cca pátý den mi to už “končilo” a najednou jsem večer začala silně krvácet, což doteď nijak nepřestává + se mi vrátily bolesti, které mívám jen první dny. :(

• Citovat
  • Upravit
4443
10.8.21 10:45

Mě se to stalo také. Ze stejného důvodu. Musela mi Dr dát léky na zastavení krvácení. Ha si myslím že ne všechny antikoncepce je možné takto brát bez pauzy. Porad se na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí