Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, měla jsem nechráněný sex, dnes je to 7. Den a já mám 10 dnů do mestruace, dneska jsem dostala něco jako menstruaci, špinění, na to 2dny zpět jsem měla teplotu a zimnici, mám se začít obavát? ![]()
@Devil666 píše:Čeho? Že jsi těhotná nebo že nejsi?
Dobrý den, měla jsem nechráněný sex, dnes je to 7. Den a já mám 10 dnů do mestruace, dneska jsem dostala něco jako menstruaci, špinění, na to 2dny zpět jsem měla teplotu a zimnici, mám se začít obavát?
U dcery jsem měla 7. - 8. den po styku krvácení. Bylo docela silne, používala jsem tampony, myslela jsem si, ze je to menstruace, akorát slabší. Až zpětně mi došlo, že to bylo bez menstruačních křečí ![]()
Tak držím palce, ať to dopadne jak si přeješ
@Devil666 píše: Že jsem
No tak může to být uhnizdovani a nebo taky ne. Za 10 dní uvidíš.
Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"? ![]()
@PepiKo Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"? ![]()
@Devil666 silne křeče by asi být neměly, muze být bolest v pobrisku, ale úplně nějaký extra bolesti nee…
Tohle muze být blížící se MS nebo ovulace. Každopádně některý testy ukáží tehotenstvi 10 dni od styku, tak ještě par dni počkej a můžeš zkusit udělat test, pro klid
@Devil666 píše:
Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"?
Někdo to údajně cítí i má špineni. Někdo o tom vůbec neví. Já jsem to nepoznala nikdy.