Špinění 10 dní před menstruací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
7.8.21 19:57

Špinění 10 dní před menstruací

Dobrý den, měla jsem nechráněný sex, dnes je to 7. Den a já mám 10 dnů do mestruace, dneska jsem dostala něco jako menstruaci, špinění, na to 2dny zpět jsem měla teplotu a zimnici, mám se začít obavát? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35594
7.8.21 20:13
@Devil666 píše:
Dobrý den, měla jsem nechráněný sex, dnes je to 7. Den a já mám 10 dnů do mestruace, dneska jsem dostala něco jako menstruaci, špinění, na to 2dny zpět jsem měla teplotu a zimnici, mám se začít obavát? :oops:
Čeho? Že jsi těhotná nebo že nejsi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.21 20:15
@JancaS84 píše: Čeho? Že jsi těhotná nebo že nejsi?
Že jsem :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.8.21 22:03

U dcery jsem měla 7. - 8. den po styku krvácení. Bylo docela silne, používala jsem tampony, myslela jsem si, ze je to menstruace, akorát slabší. Až zpětně mi došlo, že to bylo bez menstruačních křečí :mrgreen:
Tak držím palce, ať to dopadne jak si přeješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
7.8.21 22:43
@Devil666 píše: Že jsem :?

No tak může to být uhnizdovani a nebo taky ne. Za 10 dní uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.21 23:18

Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.21 23:22

@PepiKo Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.8.21 23:25

@Devil666 silne křeče by asi být neměly, muze být bolest v pobrisku, ale úplně nějaký extra bolesti nee…
Tohle muze být blížící se MS nebo ovulace. Každopádně některý testy ukáží tehotenstvi 10 dni od styku, tak ještě par dni počkej a můžeš zkusit udělat test, pro klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
7.8.21 23:26
@Devil666 píše:
Já mám teď celkem silné křeče, kolikrát stačí blbý pohyb, takže uhnizdovani je,, bezbolestné"? :andel:

Někdo to údajně cítí i má špineni. Někdo o tom vůbec neví. Já jsem to nepoznala nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí