PMS hned po ovulaci

Anonymní
7.8.21 18:57

PMS hned po ovulaci

Ahoj holky. Máte prosím některá zkušenosti s tím, že by jste měly pms hned po skončení ovulace? Já to mám už druhý měsíc, za cca 3-4 dny po ovulaci bolest prsou, podbrišek, podrážděnost, bolest v zádech… nikdy jsem moc pms neměla a teď podruhé co mě to takhle hned po ovulaci trápí. Občas se mi max stalo že tak dva, tři dny před ms mě bolely prsa. Nějaké rady co s tím? Jinak dneska jsem 22 den cyklu a ms dostávám tak 30 den cyklu.
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.8.21 13:12

Mně se stává běžně, že mám PMS (bolavé prsa, atd…) tak různě. :) někdy tři dny před ms, někdy 10 dní před ms. Podle mě se to může měnit z měsíce na měsíc i během života… Zkus pupalku, nebo Gynex kapky, případně se o tom zmiň gynekologovi na preventivce, ale myslím, že to je normální, někdy to tak taky mívám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.9.21 00:39

Ja mam casto pms uz par dni po skonceni mns. Hrozny, ale je to tak :zed: mam zacinajici prechod, takze se asi muzu tesit i na dalsi podobny lahudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.7.24 07:24

Ahoj, chci se zeptat jestli je normální mít takové bolesti 8 dní před menstruací. Mám ji dostat 15.7. a už od 7.7. pociťuji bolest v podbřisku, stridave nalevo i napravo, ale ta bolest jde do nohou. Denně mě teď bolí obě nohy zeshora stehna ke kolenům, včera to bylo lepší, ale dnes jsem se vzbudila a bolel mě víc levý podbřišek a ty nohy zase.. plus cítím teď víc i bedra. Byla jsem na gynekologii v týdnu jestli to není nějaký myom, cysta, PCOS nebo endometrioza nebo tak protoze bolest v podbrisku jsem mela i 7 dní před ovulací coz mi přišlo hrozne brzy dopredu.. vysadila jsem HA po 10 letech v březnu, žádné takové bolesti jsem nemela, jen chvilkove citlivé bradavky, vykyvy nálad, bolesti bricha, zad a nohou spíše az pri Ms nebo bezprostředně par dni pred, ne tolik dni. Je to normální nebo se mam něčeho obávat? Co s tim mohu delat? Je to velmi neprijemne a nevim, jestli je to i tim, ze se tělo srovnává byt bez hormonu nebo od zad nebo je to blbost? Nejvíce me prekvapuje, ze každy mesic od vysazeni mam cyklus jiny, každy mesic me boli neco jinak a jinde a nekdy jsem v pohode a nekdy par dni z měsíce me nic neboli, jinak jsem takova na odpis nebo jak to rict. Kazdopadne ani chut na sex pak kvuli tomuhle nemam, kdyz jsem brala HA bylo vse jinak, jen par dni pred MS jsem pociťovala bolesti, ale ted je to nejake horsi, hlavne me desi a obtěžuje ta bolest nohou takhle dlouho pred. Dekuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí