Napsat narovinu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesnickaholka
17.5.23 19:39
@Kristyna3l píše:
Ale prosim te. Ja uz do prace chodila, takze vim co to obnasi 😀 :wink:

Do prace jsi sice chodila, ale nemela jsi ty dve deti ;) on je docela rozdil byt bezdetny, chodit do prace, starat se o domacnost apod a mit dve deti, chodit do prace, pak rychle skola/skolka, nakupy, ukoly, do toho ta starost o domacnost apod..
A jinak bych dceru ve Tvem pripade ty tri dny vozila a vubec bych nepremyslela nad jinou variantou..

• Citovat
  • Upravit
15473
17.5.23 19:40
@Vesnickaholka píše:
Do prace jsi sice chodila, ale nemela jsi ty dve deti ;) on je docela rozdil byt bezdetny, chodit do prace, starat se o domacnost apod a mit dve deti, chodit do prace, pak rychle skola/skolka, nakupy, ukoly, do toho ta starost o domacnost apod..
A jinak bych dceru ve Tvem pripade ty tri dny vozila a vubec bych nepremyslela nad jinou variantou..

To jí trošku nedocvaklo ;)
Nevadí, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.5.23 19:44
@Kristyna3l píše:
Valim se doma na materske😀 tak to je super koment tvl👌

Jo jsi líná jak vandrácká veš! Jak to budeš dělat až bude mladší dite školce a ty v praci? Kdyz uz ted te obtěžuje odvezt dite do skoly? Mmch skolni docházka je povinna a ty omilane rodinné důvody bych si radeji nechala do zálohy pro jine příležitosti nez je tvoje lenost. Tvoje mama ma pravdu.

Mmch byla jsem na mateřské/rodicaku dvakrat a nikdy jsem nemela tolik volného casu jako tenkrat a stihala jsem se i pravidelne valet… :P

• Citovat
  • Upravit
5120
17.5.23 20:09

A ted si predstav, ze nekteri lidi to tak musi delat denne, vozit dite 20 minut do skoly a pak zpatky domu a odpoledne totez. Nebo treba 20 minut pesky tam a zpatky. Nebo jedno dite vyzvedavaji ze skolky treba po obede, druhe ze skoly o par hodin pozdeji, a jezdi tak tam a zpatky treba 3× denne. To fakt neni duvod neposlat dite do skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
17.5.23 21:10

Omlouvali jsme dcery nekolikrat, az nam bylo ucitelkou vysvetleno, ze pro ni je lepsi napsat zdravotni duvody(bez rozvadeni). Na 3 dny rodinne duvody je moc…
Jinak vozime dite 30 min autem semtam a neni to zadny problem. Nebyl ani s rocnim ditetem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.5.23 21:51

Nevím proč tak odsuzující komentáře 8o Možná je zakladatelka větší nervák, mají těžká rána nebo má plačtivé mimi… prostě důvody můžou být různé. Jestli dítě školu zvládá tak 3 dny doma fakt není tragédie. Naše paní učitelka říkala že preferuje omluvy narovinu (třebas prodlouženy víkend apod.) než výmluvy, děti to stejně ve škole řeknou :D Jestli nemá dítě hafo absenci klidně bych nechala doma… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
18.5.23 10:19

Když se mi to proste nehodí, píšu rodinné důvody. Napr. dnes dcera musela koni volat veterináře a byt s kobylou. Není ve skole = napsala jsem rodinné důvody.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi