Narozené miminko s diagnózou IUGR

Anonymní
6.5.15 17:49

Narozene miminko s diagnosou IUGR

Ahojky, narodilo se prosim nekomu miminko s diagnosou casne IUGR a jak prospivalo? Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
6.5.15 18:36

Mě ne, ale jedné vzdálenější známé, co vím, tak holčička přibírala pomalu, ale pravidelně, byla trochu pomalejší v motorickém vývoji, ale dneska je to krásná, zdravá, skoro 2,5 letá holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
6.5.15 19:04

Mám doma chlapečka, který se lišil cca o 5 týdnů. První odchylka byla zjištěna někdy ve 24tt, pak už se jen zvětšovala. Malej už má 4 roky, je drobnější než vrstevníci (cca 14kg). Jako miminko přibíral krásně a doháněl rozdíl. Narodil se s váhou 990g, v roce měl 8910g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.5.15 23:00

Syn, uz mu je 5 a je uplne zdravy :-)
Jen je trochu trochu drobnejsi, v roce asi 7 kg, ted asi 17 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.15 11:05

Ahoj. Děkuji za příspěvek. My ted žijeme ve strachu. Maličký se opozduje o 4 týdny. Jednou týdne nám kontrolují průtoky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.15 11:07

@Koty @EvaEvule Zapomněla jsem směřovat prispevek :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.15 11:09

@Koty @EvaEvule Zapomněla jsem směřovat prispevek :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 21:56

Chtela jsem se zeptat, jak se vam vyvijeji miminka s IUGR? Jsou v poradku dusevne a telesne?

Mam sedmitydenni miminko a mam strach.

Moc dekuji. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 22:14

Ahoj. U nas tri roky, ditko stale velmi malicke, vyrazne za vrstevniky.. jak vahove, tak vzrustove. Inteligencne je na tom dobre, jen zustal hypotonicky, takze na to navazuje opozdeny vyvoj reci. Coz snad dozene. Vzrust a vahu uz asi ne.

Ja myslim, ze dost poznas v prvnim roce. Naprosta vetsina deti to snadno dozene behem par mesicu.

Vis zhruba pricinu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.19 22:18

Taky je drobnější, 14 Kg v třech letech a 4 měsících. Cvičím s ním denně, má ploché nohy, je hypotonický. Má brýle, jinak dobrý. Řeč malinko se občas zakoktá, jinak nic mimořádného. Spíš řešíme tu hypotonii, jinak dobrý. A ještě se v noci počůrává, to nevím, kdy dozraje..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky