Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoooojky holky,
Příští týden má přítel narozeniny.. (nějak na to nespěchám), ale abych se přiznala, vůbec nevím co mu dát.
Neznám ho zas takovou dobu, abych fakt mohla říct, že tohle je pro něho fakt boží a tohle má rád.
Má rád auta, to ze všeho nejvíce asi..
Přemýšlela jsem třeba nad nějakým lístkem na koncert.. nějaký zážitek, kam budeme oba moct dojed a bude to bez problému. Hlavně nám ještě není ani 18, teprve bude.
Lístek do kina například, akorát zrovna tohle mi přijde takový… no, nic moc. Je to něco kam se dá jit „každý den“.
Ještě jsem přemýšlela nad nějakou knížkou, kterou prodávají - kam můžeme napsat, co na tom partnerovi máme rádi. To si taky říkám že není úplně top. Hrníček? Taky mi přijde zbytečný.. Samozřejmě jaký puberťák by od své přítelkyně chtěl dostat hrnek ![]()
Vůbec nevím.. má někdo nějaký nápad? Pro kluka kterému je 17?
Necvičí.. Možná nějaké tričko mu dát? Mikinu? Nebo něco společného?
Mooooooc děkujiii za rady, Klára
Hrníček, klíčenku, knihu, tričko, atd. Ne! ![]()
Vem ho na pizzu a pak do kina. Po kině sex. To stačí.
A co třeba koupit nějakou sex.hru . Jaký jsou různý otázky a úkoly? ![]()
No a nebo nějaký výlet. Daruj mu nějaký zážitek např. Vybereš si město např. BRNO a uděláš program (procházka po městě, jídlo nebo nějaká rozhledna aj.)..
Hrnek néé, kino taky ne - pokud to nebude jeho topka, klukům se většinou líbí fakt jiné filmy.. pozvala bych ho na pěknou večeři, dala mu pusu a maličkost, co má rád (nějaký malý balíček co miluje za jídlo-pití-dobrůtky), jste mladí, nemusíš řešit veledary jako ve 40-50… mrkni na slevomat, tu večeři mu můžeš totiž klidně dát jako voucher „Romantická večeře“, naši mladí z toho měli radost ![]()
@_Klára070 píše: Více
Tak ono, dnešní mladí už tolik neprcají, tak ten sex už bude nadrámec
.
@Lucy75 Přesněě něco takového mám na mysli, nebo mu dát papír s tím, že celý ten den bude podle něho..
@Bytsamsebou Myslíš?
Já bych právě řekla že dost, nebo aspoň já teda patřím mezi ty, kterým nezáleží jen na tomto